2012-07-03 12:41:03
Φωτογραφία για Στα κρατητήρια 80χρονος για παρενόχληση 13χρονης
Ανήλικη κατήγγειλε στο Τμήμα Ανιχνεύσεως Εγκλημάτων Λάρνακας, ότι το απόγευμα της Κυριακής 80χρονος προσπάθησε να την εκμεταλλευθεί σεξουαλικά.

Σύμφωνα με την καταγγελία, γύρω στις 5:15 το απόγευμα της Κυριακής η ανήλικη 13χρονη μαζί με δυο άλλους ανήλικους φίλους της έπαιζε στο πάρκο της Πλατείας Βασιλέως Παύλου στη Λάρνακα. Ένας 80χρονος φέρεται ότι την προσέγγισε και της πρόσφερε 50 ευρώ «για να πάει μαζί του». Συγκεκριμένα της ζήτησε να τον ακολουθήσει στο αυτοκίνητό του για παγωτό, φιλιά και να της χαϊδέψει το στήθος. Εκείνη αρνήθηκε και πολίτης ο οποίος παρευρισκόταν στη σκηνή ειδοποίησε την Αστυνομία.

Η ανήλικη στην παρουσία της μητέρας της ανέφερε ότι ο εν λόγω συνταξιούχος την πλησίασε ξανά την Παρασκευή 29 Ιουνίου στο πάρκο όπου παίζει με τους φίλους της και προσπάθησε να την ξαναπλησιάσει και να την εκμεταλλευθεί σεξουαλικά. Αυτή δεν τον κατάγγειλε στην Αστυνομία.

Οι ανακριτές της υπόθεσης προσπαθούν να της πάρουν οπτικογραφημένη κατάθεση για την περαιτέρω διερεύνηση της υπόθεσης.

Ο 80χρονος συνελήφθη το βράδυ της Κυριακής στις 9.15 και ανακρινόμενος αρνήθηκε κατηγορηματικά ότι προσπάθησε να εκμεταλλευθεί σεξουαλικά την 13χρονη. Σκοπός του, ισχυρίσθηκε ήταν μόνο να προσφέρει παγωτό σε αυτή και στους δυο φίλους της. Οδηγήθηκε στα κρατητήρια και τέθηκε υπό κράτηση.
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ