2012-07-03 12:58:57
Φωτογραφία για «5 εκ. ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΖΙΜΠΟΥΡ!»
Με βάση δημοσιεύματα του Τύπου της Αλγερίας, η Ρουμπίν Καζάν φέρεται διατεθειμένη να καταθέσει πρόταση ύψους 5 εκατ. ευρώ στον Ολυμπιακό για την απόκτηση του Ράφικ Τζιμπούρ.

Ο Αλγερινός προέρχεται από μία καταπληκτική σεζόν με τα ερυθρόλευκα, στην διάρκεια της οποίας σημείωσε 16 τέρματα και στις τέσσερις διοργανώσεις, όπου μετείχε ο Θρύλος συνθέτοντας ένα ακαταμάχητο επιθετικό δίδυμο μαζί με τον Κέβιν Μιραλάς.

Συγκεκριμένα σύμφωνα με δημοσίευμα της ιστοσελίδας «algeriesoir.com», η ερχόμενη σεζόν δεν θα βρει σίγουρα τον 28χρονο διεθνή Αλγερινό φορ στον Ολυμπιακό.

Η Ρουμπίν Καζάν έχει πολύ ψηλά τον «τρομοκράτη» στο στόχαστρό της και φέρεται διατεθειμένη να καταθέσει πρόταση στους ερυθρόλευκους ύψους 5 εκατ. ευρώ για την απόκτησή του.

Βέβαια, στο δημοσίευμα αναφέρουν ότι καμία από τις τρεις εμπλεκόμενες πλευρές δεν επιβεβαιώνει τα ΜΜΕ της Ρωσίας, τα οποία και αποκάλυψαν την επιθυμία της Ρουμπίν Καζάν για τον 28χρονο επιθετικό των νταμπλούχων Ελλάδας, αφήνοντας ωστόσο ανοικτό το ενδεχόμενο μεταγραφής του Τζιμπούρ.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ