2012-07-03 12:53:03
Φωτογραφία για Taste Like Greece - ένα μικρό κομμάτι Ελλάδα στο Taste of London
Στα πλαίσια της έκθεσης “Taste of LONDON” που διεξήχθει, στο Regents Park, στο Λονδίνο, με αφορμή τη διοργάνωση των Ολυμπιακών Αγώνων 2012, περισσότεροι από 50... εικαστικοί δημιουργούς, συμμετείχαν σε μια προσπάθεια προβολής της Σύγχρονης Ελληνικής Τέχνης, εκτός των συνόρων.

Στόχος της προβολής αυτής είναι να δείξει στους Ευρωπαίους ότι, ακόμη και σε αυτές τις δύσκολες στιγμές, η Ελλάδα συνεχίζει να παράγει Πολιτισμό με αξιώσεις και ταυτόχρονα να αποδείξει ότι η Σύγχρονη Εικαστική Δημιουργία μπορεί να αποτελέσει εξαγώγιμο προϊόν για την Ελλάδα.

Η ενέργεια περιελάμβανε επίσης μαγειρικές επιδείξεις από τον Δημήτρη Σκαρμούτσο, executive chef της Ergon Greek Deli and Cuisine (νέα αλυσίδα εστιατορίων και καταστημάτων delicatessen στο Λονδίνο), την Tonia Buxton, παρουσιάστρια της τηλεοπτικής σειράς «My Greek Kitchen» και τον Andy Harris, εκδότη του chef Jamie Oliver.

Στο «Tastes Like Greece» συμμετείχαν εταιρείες όπως Ελαϊς, Aphrodite Olive Oil Skincare, Ariston Hellas, Art Kolonaki, Creta Maris Beach Resort, Ergon, GAEA, Greek Preserves Honey Tatsios, Hellenic Fine Oils, Hermes- Stylianos Dimarakis, Odysea, Terra Aegea Trading, Ζείδωρον, φορείς όπως η Ένωση Αγροτικών Συνεταιρισμών Λακωνίας και η Θεσσαλονίκη – Ευρωπαική Πρωτεύουσα Νεολαίας 2014, οι Περιφέρειες Δ. Μακεδονίας και Θεσσαλίας, τα Επιμελητήρια Πειραιά και Λάρισας, καθώς και οι Δήμοι Ικαρίας, Μήλου, Σκιάθου και Φολεγάνδρου.

news.travelling.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Avis WiFi: Internet on the go!
ΕΠΟΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Avis WiFi: Internet on the go!
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ