2012-07-03 14:46:52
Φωτογραφία για ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΗΚΑΝ ΜΕ ΜΕΓΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΤΑ Summer Camps ΤΟΥ ΘΡΥΛΟΥ!
Εξαιρετικές εντυπώσεις άφησαν σε μικρούς αθλητές και γονείς τα Summer Camps 2012 του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ που ολοκληρώθηκαν την περασμένη Παρασκευή

Από τις 18 έως τις 29 Ιουνίου 350 παιδιά ηλικίας από 5 έως 16 ετών –εκ των οποίων τα 30 κορίτσια– από όλη την Ελλάδα αλλά και το εξωτερικό απόλαυσαν στις εγκαταστάσεις του Προπονητικού Κέντρου του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ τις αθλητικές και όχι μόνο δραστηριότητες που επιφύλασσαν για αυτά οι υπεύθυνοι της Διεύθυνσης Ακαδημίας Ποδοσφαίρου.

Στόχος των Summer Camps ήταν η συμμετοχή, η διασκέδαση, η δημιουργική απασχόληση αλλά και η εκμάθηση βασικών δεξιοτήτων, τόσο στο ποδόσφαιρο όσο και στα υπόλοιπα αθλήματα.

Στο Camp Ποδοσφαίρου 280 αθλητές υπό την καθοδήγηση των προπονητών των Αγωνιστικών Τμημάτων Υποδομής και των Σχολών Ποδοσφαίρου του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ, συμμετείχαν σε εξειδικευμένες σύμφωνα με την ηλικία τους προπονήσεις και ποδοσφαιρικά παιχνίδια. Επιπλέον παρακολούθησαν θεωρητικά μαθήματα και ομιλίες για κανονισμούς, φυσική κατάσταση, διατροφή, υγιεινή και πρόληψη και το Fair Play.


Παράλληλα με το camp ποδοσφαίρου λειτούργησε και το camp τερματοφυλάκων με τη συμμετοχή 35 παιδιών, το οποίο σημείωσε μεγάλη επιτυχία λόγω της στοχευμένης και μεθοδικής διδασκαλίας των αθλητών για τις απαιτήσεις της ιδιαίτερης αυτής θέσης.

Στο πρόγραμμα all-sport, 70 παιδιά εκπαιδεύθηκαν μέσω κυκλικού προγράμματος προπονήσεων από τους προπονητές του Ο.Σ.Φ.Π. στα αθλήματα της κολύμβησης, του μπάσκετ και του βόλεϊ και συμμετείχαν και σε συγκεκριμένες ποδοσφαιρικές προπονήσεις .

Ξενάγηση στο γήπεδο Καραϊσκάκη και στο μουσείο

Όλοι οι αθλητές των camps είχαν φέτος για πρώτη φορά την ευκαιρία να ζήσουν την μοναδική εμπειρία να ξεναγηθούν στο γήπεδο Καραϊσκάκη και στο Μουσείο του συλλόγου μας. Μάλιστα η διαδρομή από το Προπονητικό Κέντρο προς το γήπεδο Καραϊσκάκη έγινε με το πούλμαν του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ, δίνοντας έτσι ένα ξεχωριστό χρώμα στην εμπειρία των παιδιών.

Οι αθλητές του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ κοντά στα παιδιά!

Όμως οι εκπλήξεις για τα παιδιά, δεν τελείωναν εκεί. Κατά τη διάρκεια των Camps, οι ποδοσφαιριστές μας Kevin Mirallas, Αβραάμ Παπαδόπουλος, Γιάννης Ζαραδούκας, ο ιστορικός αρχηγός Πρέντραγκ Τζόρτζεβιτς αλλά και η αθλήτρια του Βόλεϊ Σοφία Κοσμά μίλησαν και φωτογραφήθηκαν με τα παιδιά, τους έδωσαν συμβουλές και αυτόγραφα και τα παρότρυναν να συνεχίσουν να ασχολούνται με τον αθλητισμό.

Ατομική αξιολόγηση αθλητών

Οι νεαροί αθλητές αξιολογήθηκαν γραπτώς από τους προπονητές τους σε ατομικό επίπεδο και υπήρξαν και περιπτώσεις όπου ορισμένα παιδιά διακρίθηκαν ιδιαιτέρως σε κάποια από τα αθλήματα. Οι αξιολογήσεις παραδόθηκαν στους γονείς των παιδιών. Τέλος οι αθλητές μαζί με το Δίπλωμα Συμμετοχής τους στα Summer Camps 2012 παρέλαβαν και δώρα από τον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ και του Χορηγούς μας Forthnet και Vodafone.

Όλοι οι συμμετέχοντες στα Summer Camps 2012 ανανέωσαν το ραντεβού τους για του χρόνου το καλοκαίρι, με ακόμα περισσότερες εκπλήξεις και δραστηριότητες για τα παιδιά!
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ