2012-07-03 15:22:03
Φωτογραφία για ΕΠΙΣΗΜΑ ΣΤΗΝ ΛΟΚΟΜΟΤΙΒ ΚΟΥΜΠΑΝ Ο ΚΑΛΑΘΗΣ
Επίσημα παίκτης της Λοκομοτίβ Κούμπαν είναι πλέον ο Νικ Καλάθης, όπως ανακοινώθηκε από την επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας.

Στη Λοκομοτίβ Κούμπαν θα αγωνίζεται για τα επόμενα δύο τουλάχιστον χρόνια ο Νικ Καλάθης, με τον διεθνή παίκτη να υπογράφει νέο συμβόλαιο συνεργασίας με την ομάδα του Πασούτιν. Ο Καλάθης είχε μείνει ελεύθερος από τον ΠΑΟ και παρά την προοπτική του ΝΒΑ, προτίμησε το συμβόλαιο με την Λοκομοτίβ, η οποία έχει μπει δυνατά στο μεταγραφικό παζάρι, αφού εκτός από τον Καλάθη έχει αποκτήσει τον Οχαγιόν από την Μακάμπι Τελ Αβίβ, τον Λιθουανό Σίμας Γιασάιτις, ενώ στην λίστα της υπάρχει και το όνομα του Ίαν Βουγιούκα.

Ο Καλάθης φέτος 8,5 πόντους κατά μέσο όρο στους αγώνες της Α1, ενώ στην Ευρωλίγκα σημείωνε 7.6 πόντους και μοίραζε 2.4 ασίστ κατά μέσο όρο ανά αναμέτρηση.

«Είναι ένας από τους πιο ταλαντούχους παίκτες στην Ευρώπη. Παρά το νεαρό της ηλικίας του, έπαιξε πρωταγωνιστικό ρόλο σε μία μεγάλη ομάδα όπως ο Παναθηναϊκός. Πιστεύουμε πως θα φέρει στην ομάδα μας το πνεύμα του πρωταθλητή και την επιθυμία για νίκες» δήλωσε ο πρόεδρος της Λοκομοτίβ Κούμπαν, Αντρέι Βαντίσεφ.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Ανέκδοτοοοοοοο, η απορία!
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Ανέκδοτοοοοοοο, η απορία!
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ