2012-07-03 15:26:40
Φωτογραφία για Πέθανε από αφυδάτωση μέσα σε νοσοκομείο!
Άδικο τέλος για 22χρονο στη Βρετανία Ο 22χρονος Kane Gorny που νοσηλευόταν στο νοσοκομείο St George’s στο Tooting στο Λονδίνο, ικέτευε τους νοσηλευτές να του δώσουν κάτι να πιει αλλά εκείνοι αρνούνταν.

Όταν εμφανίστηκε η αστυνομία, οι γιατροί την έδιωξαν, σύμφωνα με τη μητέρα του νεαρού.

Ο άτυχος Kane έπαθε αφυδάτωση αφού το ιατρικό προσωπικό δεν του έδωσε την κατάλληλη θεραπεία για να ελέγξει τα επίπεδα υγρών στον οργανισμό του με αποτέλεσμα την επόμενη ημέρα να φύγει από τη ζωή.

Ο Kane, που είχε εμφανίσει πέρσι όγκο στον εγκέφαλο, είχε εισαχθεί για μία επέμβαση ρουτίνας στο γοφό επειδή τα στεροειδή είχαν αποδυναμώσει τα οστά του. Όμως τηλεφώνησε στη μητέρα του μέσα από το νοσοκομείο, πολύ ταραγμένος, όπως περιγράφει η ίδια. «Δεν μου δίνουν τίποτα να πιω», της είπε, «κάλεσα την αστυνομία, καλύτερα να έρθεις κι εσύ». Όταν η μητέρα του έφτασε τον βρήκε θυμωμένο και σε σύγχυση να φωνάζει στο προσωπικό του νοσοκομείου.


Τότε εκείνη συνειδητοποίησε πως δεν είχαν χορηγηθεί στο γιο της τα ορμονικά χάπια που χρειαζόταν και ειδοποίησε τους νοσηλευτές πως χρειαζόταν επειγόντως προσοχή.

Αντί αυτού ο Kane ναρκώθηκε δεν του δόθηκε το φάρμακο που χρειαζόταν.

Την επόμενη ημέρα η μαμά του τον βρήκε σε ντελίριο με πρησμένη γλώσσα και χείλη αλλά το προσωπικό του νοσοκομείου της είπε πως είναι καλά. Τελικά κατάφερε να πείσει έναν γιατρό να ασχοληθεί με τον γιο της κι εκείνος έκανε ό,τι μπορούσε για να τον σώσει αλλά ήταν ήδη αργά για τον Kane που μία ώρα αργότερα άφηνε την τελευταία του πνοή.

Το πιστοποιητικό θανάτου αναφέρει πως πέθανε από «έλλειψη νερού» και υπερθερμία.. 

 

newsbeast.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ