2012-07-03 15:51:07
Φωτογραφία για Σοβαρό ατύχημα στη Φόρμουλα 1!
Σε κρίσιμη κατάσταση νοσηλεύεται η Ισπανίδα οδηγός δοκιμών της Marussia, Μαρία Ντε Βιγιότα μετά από ατύχημα που είχε κατά τη διάρκει Μάχη για τη ζωή της δίνει η Μαρία Ντε Βιγιότα. Η Ισπανίδα οδηγός δοκιμών της Marussia, νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταη σε βρετανικό νοσοκομείο μετά από ατύχημα που είχε κατά τη διάρκεια δοκιμών στο Duxford Airfield.

Η 32χρονη από τη Μαδρίτη οδηγούσε για πρώτη φορά το μονοθέσιο της ομάδας όταν κατά την επιστροφή της στα πιτ μετά το τέλος του πρώτου της γρήγορου γύρου, χτύπησε ένα από τα βοηθητικά οχήματα της Marussia.

Η σύγκρουση ήταν σφοδρή με το κεφάλι της Ισπανίδα να χτυπάει στο πλάι του φορτηγού, σύμφωνα με τους αυτόπτες μάρτυρες. Η Ντε Βιγιότα έχασε τις αισθήσεις της και μετά από περίπου δεκαπέντε λεπτά μπόρεσαν να την απεγκλωβίσουν από το μονοθέσιο.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση του νοσοκομείου η ζωή της διατρέχει κίνδυνο. Η Μarussia πραγματοποιούσε δοκιμές αεροδυναμικής σε ευθεία.

Η συμφωνία της Marussia με τη Ντε Βιγιότα ανακοινώθηκε τον περασμένο Μάρτιο. Έχει αγωνιστεί μεταξύ άλλων στη Superleague Formula. Το περασμένο καλοκαίρι έκανε δοκιμές με τη Renault στην πίστα Πολ Ρικάρ στη Νότια Γαλλία.

α δοκιμών στο Duxford Airfield στη Μεγάλη Βρετανία.
24wro
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ