2012-07-03 15:47:05
Φωτογραφία για ΑΒΡΑΑΜ ΣΕ ΜΑΝΩΛΑ: ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΔΙΔΥΜΟ
Από σήμερα ο Κώστας Μανωλάς είναι και επίσημα παίκτης του Ολυμπιακού, ο οποίος συνάντησε τον Αβραάμ Παπαδόπουλο στο Ρέντη, όπως ήδη σας έχουμε ενημερώσει, την ώρα που ο αρχηγός του Ολυμπιακού ακολουθούσε το πρόγραμμα της αποκατάστασής του.

Σύμφωνα με δημοσίευμα του "gavros.gr", ο νεαρός, που θαυμάζει τον αμυντικό του Θρύλου, πήγε κοντά του και του είπε, αφού πρώτα ζήτησε τη φανέλα του. «Θέλω να κάνουμε πολλά μαζί».

Αμέσως ο Αβραάμ τον αγκάλιασε, καλωσορίζοντάς τον στην ομάδα και του ανταπάντησε. «Είσαι παικταράς, δυνατός και τσαμπουκάς. Για αυτό θα σε αγαπήσει ο κόσμος του Ολυμπιακού».

Χαρούμενος τότε ο Μανωλάς από αυτό που άκουσε, καθώς ήταν λίγο τρακαρισμένος στην αρχή, του είπε. «Μαζί θα μεγαλουργήσουμε! Δε βλέπω την ώρα να γυρίσεις σιδερένιος στα γήπεδα και να αγωνιστώ στο πλευρό σου. Δίπλα σου…», ήταν η… απάντηση του Κώστα Μανωλά με τον Αβραάμ να αναφέρει:

«Θα τα πούμε γρήγορα μέσα στις μάχες, θα κάνουμε το καλύτερο δίδυμο».

Περίπου δύο ώρες κράτησε η συνάντηση των δύο παικτών, αλλά και με τον Σάββα Θεοδωρίδη, ο οποίος τον ξενάγησε στις εγκαταστάσεις του Ρέντη και του μίλησε για όλα τα ωραία που μπορεί να ζήσει στον Πειραιά.

Από την πρώτη στιγμή οι ερυθρόλευκοι «αγκάλιασαν» το νέο απόκτημα της ομάδας και του έδειξαν πόσο φιλόξενοι είναι. Ο Ολυμπιακός είναι μια οικογένεια και η απόδειξη είναι ότι όλοι λειτουργούν για το καλό της ομάδας και όλοι μαζί για το καλό του Θρύλου.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ