2012-07-03 21:32:24
Φωτογραφία για Χωρίς δισταγμό έκοψαν το ρεύμα σε 96χρονο ανήμπορο ηλικιωμένο
Χωρίς κανέναν δισταγμό, ένα ιδιώτης εργολάβος που συνεργάζεται με τη ΔΕΗ στην Ηγουμενίτσα, έκοψε το ρεύμα σε ένα ζευγάρι ηλικιωμένων, επειδή δεν είχαν πληρώσει το λογαριασμό.

Ο 96χρονος Δονάτος Σούμπαλης και την 90χρονη σύζυγός του, οι οποίοι επί χρόνια ζουν σε ένα φτωχικό σπιτάκι που τους έχει παραχωρήσει η Διεύθυνση Κοινωνικής Πρόνοιας, έμειναν χωρίς ρεύμα, μέχρι να δείξει ευαισθησία...

ο Σπύρος Μπότος, προιστάμενος της ΔΕΗ Ηγουμενίτσας και να συνδέσει το ρεύμα.

Ολη τους η «περιουσία», μια μικρή παλιά ηλεκτρική κουζίνα, ένα... άδειο ψυγείο, μια εικόνα της Παναγίας και οι πρόχειρα καδραρισμένες φωτογραφίες των τεσσάρων παιδιών τους, που όλα τους τράβηξαν τον δρόμο της μετανάστευσης για ένα καλύτερο αύριο και σήμερα ζουν και εργάζονται στη Γερμανία.

Αγρότες, συνταξιούχοι του ΟΓΑ και οι δυο, λαμβάνουν κάθε μήνα την κατώτατη σύνταξη των 340 ευρώ. Ενα εισόδημα που, όπως έλεγαν, δεν αρκεί ούτε για την κάλυψη των βασικών αναγκών. Μια από αυτές ήταν οι λογαριασμοί της ΔΕΗ των τελευταίων μηνών. Το τελευταίο ειδοποιητήριο -με το οποίο η Εταιρία τους προειδοποιούσε ότι αν δεν εξοφλήσουν μέχρι τις 8 Ιουνίου «θα βρεθούμε στη δυσάρεστη θέση να διακόψουμε την ηλεκτροδότησή σας», ανέγραφε ως συνολικό ποσό πληρωμής τα 948 ευρώ.

Από alexiptoto
Greki-Gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ