2012-07-03 21:41:01
Φωτογραφία για «Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΠΡΟΤΑΣΗ ΓΙΑ ΜΠΕΛΟΥΤΣΙ!»
Ο Ολυμπιακός και η Μονακό, ενδιαφέρονται για την απόκτηση του Φερνάντο Μπελούτσι, ο οποίος δεν έδωσε το παρών στην πρώτη προπόνηση της Πόρτο για τη νέα σεζόν, σύμφωνα με τον πορτογαλικό Τύπο.

Η απουσία του Φερνάντο Μπελούτσι από την «πρώτη» της Πόρτο "φούντωσε" τις φήμες που θέλουν τον Αργεντίνο μέσο να αποχωρεί από την Πορτογαλία και μάλιστα ο πορτογαλικός Τύπος αναφέρει οτι ο «ράστα» βρίσκεται στο στόχαστρο της Μονακό αλλά ο... Ολυμπιακός στέκεται εμπόδιο στην ολοκλήρωση της μεταγραφής!

Συγκεκριμένα το πορτογαλικό «zerozero.pt» αναφέρει χαρακτηριστικά: «Η Μονακό δεν είναι η μοναδική ομάδα που ενδιαφέρεται για τον Αργεντινό διεθνή, αφού ο Ολυμπιακός, που τώρα έχει προπονητή τον Λεονάρντο Ζαρντίμ και γνωρίζει πολύ καλά τον παίκτη, μπορεί να προχωρήσει το θέμα, κάνοντας πρόταση».

Πριν από μία εβδομάδα πάντως οι Πορτογάλοι ανέφεραν οτι Ίντερ και Φιορεντίνα θέλουν τον παίκτη και οτι ο Ολυμπιακός δεν μπορεί να τον αγοράσει αφού ο Μπελούτσι είναι «αλμυρός» για τα γούστα των ερυθρόλευκων των νέων οικονομικών δεδομένων.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
VIDEO: Απειλούν μετανάστες
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
VIDEO: Απειλούν μετανάστες
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ