2012-07-03 22:09:04
Φωτογραφία για Νέοι σταθμοί εξυπηρέτησης αυτοκινητιστών στην Εγνατία Οδό
Σε εξέλιξη είναι οι διαδικασίες για την κατασκευή του Σταθμού Εξυπηρέτησης Αυτοκινητιστών (ΣΕΑ) στο ύψος του Ωραιοκάστρου Θεσσαλονίκης, επί της Εγνατίας Οδού, όπως και σε πέντε ακόμη θέσεις του αυτοκινητόδρομου...Οι δημοπρατήσεις των έργων ολοκληρώθηκαν, αναδείχτηκαν ανάδοχοι, ενώ εγκρίθηκαν και τα αποτελέσματα των διαγωνισμών από το Ελεγκτικό Συνέδριο.

Ο πρώτος ΣΕΑ της Εγνατίας Οδού ξεκίνησε τη λειτουργία του το φθινόπωρο του 2010, με πρατήριο καυσίμων για τον ανεφοδιασμό των διερχόμενων αυτοκινήτων και πριν από ένα χρόνο άνοιξαν και καταστήματα εστίασης και ψυχαγωγίας. Ανάλογες θα είναι οι παροχές των σταθμών που πρόκειται να γίνουν στο Ωραιόκαστρο (διπλός και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας), στη Νέα Καρβάλη Καβάλας (μονός στον αριστερό κλάδο), στη Σιάτιστα (μονός στον αριστερό κλάδο), στον Πολύμυλο (μονός στο δεξιό κλάδο), στο Περιστέρι Ιωαννίνων (μονός στον αριστερό κλάδο) και στον Ταξιάρχη Γρεβενών (στον δεξί κλάδο).

Η Εγνατία Οδός θα προχωρήσει και πρόδρομες εργασίες για να γίνουν σταθμοί αυτοκινητιστών σε τρία ακόμη σημεία, όπου έχουν επιλεγεί ανάδοχοι από πέρσι και είναι στο Ελευθεροχώρι Θεσπρωτίας, στο Σώστη Ροδόπης και στο Αρδάνιο Έβρου. Οι σταθμοί αυτοί θα είναι διπλοί και στους δύο κλάδους κυκλοφορίας.
thestival.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ