2012-07-03 23:25:03
Φωτογραφία για Καυτό Νινί η πρώην του Νίνη!
Είναι γνωστό στη ποδοσφαιρική πιάτσα πως ο Σωτηράκης πλέον νοιάζετε πιο πολύ για τις "μπάλες" παρά για την μπάλα του γηπέδου. Η Πάρμα άραγε το ήξερε αυτό πριν τον αποκτήσει;

Η Βάσω Βιλλέγας ξεχωρίζει για την εξωτική ομορφιά της. Με καταγωγή από τη Βενεζουέλα, η 20χρονη καλλονή ήρθε με τους γονείς της στην Ελλάδα αναζητώντας μια καλύτερη τύχη.

Ακολουθούν πολλές... Βιλλέγας φωτογραφίες με καυτές πόζες... Την γνωρίσαμε μέσα από το Next Top Model του ΑΝΤ1, όπου δεν κατάφερε όμως να αναδειχθεί και να ξεχωρίσει. Αντιθέτως, έφυγε νωρίς και έτσι το όνειρό της για να γίνει το Next Top Model χάθηκε.

Δεν το έβαλε κάτω. Η Βάσω Βιλλέγας παίρνει μέρος στα Playmate 2011 και ευελπιστεί να ξεχωρίσει και να διακριθεί με τα ταλέντα που έχει.

Ποιά είναι τα ταλέντα αυτά; Μα φυσικά το πλούσιο μπούστο, τα σαρκώδη χείλη και οι καμπύλες της, είναι σίγουρο πως θα κάνουν το ανδρικό κοινό να λυγίσει...

Βέβαια, η Βάσω Βιλλέγας βρέθηκε στα φώτα της δημοσιότητας όχι τόσο για τις δουλειές της στο μόντελινγκ (μέχρι στιγμής τουλάχιστον), αλλά για την αδυναμία της στους ποδοσφαιριστές.

Ο Σωτήρης Νίνης είναι ένας από τους έρωτες της που βγήκαν στη δημοσιότητα...

http://kanapedatos.blogspot.gr
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ