2012-07-03 23:33:52
Φωτογραφία για Τι προβλέπουν τα άστρα για το κάθε ζώδιο στις 4/7
ΚΡΙΟΣ

aries

 Δυσκολίες στον επαγγελματικό τομέα χωρίς όμως να μην έχετε την λύση στο τσεπάκι σας. Για αυτό αν συμβεί κάποια ανατροπή μη αναμενόμενη, και κυρίως αν συνεργάζεστε με έναν Κριό ή Αιγόκερω, σίγουρα θα δοθεί λύση που θα σας βγάλει γρήγορα από το αδιέξοδο. Οικονομικά έχετε εύνοια και κυρίως αν συνεργάζεστε με έναν Δίδυμο ή Λέοντα. Ερωτικά θα έχετε μια επιτυχία με έναν Σκορπιό. Ξεκινάει πάντως η εποχή που θα πρέπει να κάνετε συμβιβασμούς και συνεργασίες.

ΤΑΥΡΟΣ

taurus

Κάνετε επαφές και έχετε εύκολη επικοινωνία με άτομα της οικογένειας σας και αυτό σας βοηθάει να συντονιστείτε με την πραγματικότητά σας. Χρειάζεται στα θέματα του σπιτιού σας να μην είστε τόσο απόλυτοι και να μην ζητάτε τον ουρανό με τα άστρα, γιατί θα πέσετε σε αδιέξοδα. Ένας νέος έρωτας μπορεί να ξεκινήσει στο πρόσωπο ενός Κριού ή Ζυγού.

  ΔΙΔΥΜΟΙ

gemini

 Κάποιες οικονομικές σας υποχρεώσεις μπορεί να σας προβληματίσουν για λίγο, αλλά τελικά έχετε τρόπο και το γυρίζετε το πρόβλημα υπέρ σας, αρκεί να το μοιραστείτε. Η δημιουργία ευκαιριών θα σας ωθήσει σε νέα κανάλια επαγγελματικής αναζήτησης. Γενικά νιώθετε καλά με τον εαυτόν σας και αυτό σας δυναμώνει. Επικοινωνείτε πιο εύκολα με τους γύρω σας και αυτό σας βοηθάει να σταθεροποιήσετε μια κατάσταση στον δημιουργικό τομέα σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

cancer

 Ζορίζεστε για λίγο γιατί η Πανσέληνος σας πετάει κατά πρόσωπο κάποια θέματα που πρέπει να υλοποιήσετε ή ακόμα και να συνειδητοποιήσετε σε επίπεδο συνεργασίας ή στενής σχέσης. Οι επιθυμίες σας αυξάνονται και κατά κάποιο περίεργο τρόπο θα θέλετε να τις ικανοποιήσετε ακόμα και αν σας φαίνονται παράλογες. Ξαφνική καταπίεση από τον χώρο του σπιτιού σας. Κρατείστε τις ισορροπίες σας.

ΛΕΩΝ

leo

 Οικογενειακές υποχρεώσεις σας μπλοκάρουν και σας βαραίνουν σε ψυχολογικό επίπεδο. Κυρίως από έναν Αιγόκερω που με τον τρόπο του σας πιέζει να λειτουργήσετε για τις υποχρεώσεις και τα «πρέπει». Αυτό σας κουράζει αλλά δεν θα κρατήσει για πολύ. Ο Ερμής στον Λέοντα σας δίνει ευκαιρίες και κυρίως σε επίπεδο επαγγελματικό, γι’ αυτό χρειάζεται να κάνετε υπομονή για να πετύχετε τους στόχους σας. Ο Ιχθείς σας μπερδεύει με την συμπεριφορά του.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

virgo

 Η επιστροφή ενός Καρκίνου θα σας φέρει αναστάτωση αλλά ίσως εσείς να μην είσαστε σίγουροι για τα συναισθήματά σας, γι’ αυτό παραμείνετε σταθεροί στην στάση σας και αφήστε, αν έχετε περιθώρια, για να δείτε τι θα γίνει στο τέλος. Στα οικονομικά σας βάζετε τάξη και όρια και αυτό σας κάνει να νοιώθετε μεγαλύτερη ασφάλεια. Έχετε αποφασίσει να αλλάξετε την διατροφή σας για να έχετε καλύτερη ενέργεια και υγεία.

ΖΥΓΟΣ

libra

 Ο Άρης που μπήκε στο ζώδιό σας, θα σας δώσει ώθηση και δύναμη για να δράσετε. Καιρός ήταν γιατί αρκετά είχατε αδρανήσει. Ο Καρκίνος σας δίνει το στίγμα του για αυτό καλό είναι εκφράσετε την συναισθηματική πλευρά του εαυτού σας. Για να πετύχετε στην καριέρα σας είναι αναγκαίο να βασιστείτε στην διαίσθησή σας και να αναγνωρίσετε τις ευαισθησίες των γύρω σας. Μην αφήνετε τα πράγματα στην τύχη τους τουλάχιστον αυτές τις ημέρες.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

scorpio

 Νοιώθετε ένα βάρος από μια σχέση σας, αλλά τελικά κατορθώνετε να το πετάξετε από πάνω σας και με την βοήθεια ενός Ιχθύ θα βρεθείτε να νοιώθετε καλύτερα. Ένας ιδιαίτερος Κριός σας υποχρεώνει να ασχοληθείτε μαζί του, αλλά έρχεται με δόσεις κοντά σας. Αυτό σας αποσταθεροποιεί και σας μπερδεύει για τον δικό σας τον χαρακτήρα. Η επικοινωνία με ένα συγγενικό σας πρόσωπο που μπορεί να είναι ακόμα και στο εξωτερικό, θα σας μιλήσει για μια ευκαιρία επαγγελματική. Μην την υποτιμήσετε, μπορεί να έχει κάποια ευκαιρία.

ΤΟΞΟΤΗΣ

sagittarius

 Αναγνωρίζετε ότι θα πρέπει να συμβιβαστείτε με κάποιες αξίες και αρχές που εσείς δεν θέλετε να κατανοήσετε. Μάλλον ένας Καρκίνος θα σας ζορίσει, γιατί θα σας δείξει κάποια πράγματα τα οποία ίσως να μην μπορείτε να τα διαχειριστείτε. Η υπομονή και η θετική σκέψη θα σας βγάλει από τα αδιέξοδα της στιγμής. Προσέξτε τα λόγια ενός Ιχθύ μπορεί να σας αποπροσανατολίσουν.

 ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

capricorn

 Οι γεννημένοι το τρίτο δεκαήμερο θα ζοριστείτε με μια σχέση και θα πρέπει να κρατήσετε χρυσές ισορροπίες για να είσαστε καλά και συγκεκριμένα με έναν Ζυγό. Η εμφάνιση ενός Διδύμου σας έχει εντυπωσιάσει, αλλά φοβόσαστε την επαφή μαζί του. Ένα νομικό θέμα θα σας προβληματίσει και θα σας βάλει να σκεφτείτε πολύ σοβαρά πως θα πρέπει να κινηθείτε στο μέλλον. Μέσα στην δουλειά σας χρειάζεται να έρθετε πιο κοντά με τις συναισθηματικές ανάγκες των άλλων, για να έχετε σωστή επικοινωνία.

  ΥΔΡΟΧΟΟΣ

aquarius

 Προσπαθείτε να ξαναφτιάξετε τα οικονομικά σας με κινήσεις πολύ πρωτότυπες. Να κάνετε υπομονή γιατί στο τέλος θα δικαιωθείτε και κυρίως αν επιμείνετε στις ενεργειακές επιχειρήσεις. Έχετε ανάγκη να απομονωθείτε για να ξεκουραστείτε, γιατί σας έχουν αγχώσει διάφορα προβλήματα και κυρίως ενός Καρκίνου. Μια νέα συνεργασία διαφαίνεται στον ορίζοντα. Η σεξουαλικότητα ενός Λιονταριού μπορεί να σας προβληματίζει, για την εξέλιξη της σχέσης σας καλό είναι να το εμπιστευτείτε.

ΙΧΘΥΕΣ

pisces

Είσαστε στην φάση που θέλετε να βγουν οι φιλοδοξίες σας προς τα έξω για να πετύχετε το σωστό αποτέλεσμα. Ερωτικά σας συγκινεί ένας Καρκίνος ή ένα άτομο που είναι πολύ ντροπαλό και συνεσταλμένο. Εσείς χρειάζεται να ανοιχθείτε συναισθηματικά για να πετύχει το ειδύλλιο σας. Η επικοινωνία με έναν Δίδυμο σας δίνει χαρά, αλλά χρειάζεται από την πλευρά σας σταθερότητα και υπομονή. Τα οικονομικά σας βελτιώνονται.

astrology.gr

ΤΟ ONLINE ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΤΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΓΕΓΟΝΟΣ !!! LORD OF THE RINGS !!! ΒΑΣΙΣΜΕΝΟ ΣΤΗΝ ΤΑΙΝΙΑ ΚΑΤΕΒΑΣΕ ΤΟ ΑΠΟ ΕΔΏ ΔΩΡΕΑΝ !!!
Aniwthoi
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ