2012-07-04 00:35:30
Φωτογραφία για Την Τετάρτη (04/07) ξεκαθαρίζει του Κωστένογλου!
Για το πρωί της Τετάρτης (04/07) δρομολογήθηκαν οι εξελίξεις του… φλερτ ανάμεσα στον Νίκο Κωστένογλου και τον πάγκο του Άρη!

Ο Καβαλιώτης τεχνικός συναντήθηκε με διοικούντες τους «κίτρινους» το βράδυ της Τρίτης προκειμένου να συζητήσουν το ενδεχόμενο της συνεργασίας τους, ωστόσο καμία από τις δύο πλευρές δεν άφησε να διαρρεύσει το παραμικρό για το αποτέλεσμα του ραντεβού τους.

Ο Κωστένογλου μάλιστα, αποχoρώντας από το «Κλεάνθης Βικελίδης», όπου πραγματοποιήθηκε η συνάντηση με τους εκπροσώπους της ΠΑΕ Άρης, δεν θέλησε να κάνει κάποια δήλωση, απλά αρκέστηκε να ξεκαθαρίσει ότι η ενημέρωση θα γίνει από την πλευρά της ομάδας αύριο το πρωί.

Σε αυτό το σημείο αξίζει τέλος να σημειωθεί πως οι άνθρωποι του Άρη θέλουν να «κλείσει» οριστικά το θέμα του «νέου προπονητή» μέχρι αύριο, ενώ σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, τις περισσότερες πιθανότητες να διαδεχθεί τον Μανουέλ Μασάδο στην άκρη του πάγκου - μετά τις αρνήσεις των Αναστόπουλου και Ζοζέ Γκόμεζ, (πρώην βοηθού του Φερέιρα στον Παναθηναϊκό) - φερόταν να έχει ο Μάκης Κατσαβάκης.

πηγή : onsports.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ