2012-07-04 01:00:08
Φωτογραφία για Ηλεία: Πωλούσαν λαθραία τσιγάρα μαζί με χασίς!
Οι αστυνομικοί της Δίωξης Ναρκωτικών Πύργου έκαναν αιφνιδιαστική έρευνα στο σπίτι ενός 22χρονου Αφγανού στο Τραγανό.

Η διακίνηση λαθραίων τσιγάρων στις «πιάτσες» της Ηλείας, φαίνεται πως δεν απέφερε αρκετά κέρδη σε δυο αλλοδαπούς που θέλησαν να τα αυξήσουν με την διακίνηση ακατέργαστης ινδικής κάνναβης. Μάλιστα, ο ένας από αυτούς καλλιεργούσε και ένα χασισόδεντρο!

Οι αστυνομικοί της Δίωξης Ναρκωτικών Πύργου έκαναν αιφνιδιαστική έρευνα στο σπίτι ενός 22χρονου Αφγανού στο Τραγανό Ηλείας, όπου βρήκαν ένδεκα συσκευασίες με κάνναβη βάρους 37 γραμμάριων και 90 πακέτα λαθραίων τσιγάρων τα οποία δεν έφεραν την ενδεικτική ταινία του φόρου κατανάλωσης. Στην αυλή του σπιτιού, βρήκαν και το χασισόδεντρο που βρισκόταν σε πλήρη ανάπτυξη.

Ο αλλοδαπός αποκάλυψε ότι είχε προμηθευτεί τα ναρκωτικά από έναν 41χρονο Πακιστανό, ο οποίος εντοπίστηκε στο παράπηγμα όπου διέμενε. Η έρευνα έφερε στο φως άλλες 13 συσκευασίες με κάνναβη βάρους 42 γραμμαρίων καθώς και 1.230 λαθραία πακέτα τσιγάρων που η προέλευσή τους ερευνάται.

Οι δυο δράστες που βρίσκονται παράνομα στην Ελλάδα, οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηλείας κατηγορούμενοι για κατοχή λαθραίων τσιγάρων, καλλιέργεια και διακίνηση ναρκωτικών καθώς και για παράνομη είσοδο στη χώρα.
thebest.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ