2012-07-04 04:03:29
Φωτογραφία για 9 στις 10 γυναίκες λένε ναι στο πορνό
Το 90% των γυναικών που συμμετείχαν σε έρευνα που διενήργησε το περιοδικό Glamour, ομολογούν ότι “ανάβουν” όταν παρακολουθούν πορνό.

Το ένα τρίτο παρακολουθεί πορνό για να παίρνει ιδέες και να εμπλουτίζει τη σεξουαλική του ζωή. Το 37% δήλωσε ότι επισκέπτεται ιστοσελίδες πορνό και κοιτάει τις φωτογραφίες που περιέχουν, ενώ μία στις 50 ομολογεί ότι έχει τολμήσει να το κάνει και εν ώρα εργασίας!

Επίσης, σύμφωνα με τα αποτελέσματα της έρευνας του Glamour που δημοσίευσε η Sun, 4 στις 10 Βρετανίδες δηλώνουν ότι τους αρέσει να κοιτάνε γυμνές γυναίκες και 3 στις 10 επιλέγουν να βλέπουν φωτογραφίες ή βίντεο με… “πρωταγωνίστριες” μόνο γυναίκες.

Ωστόσο, μόλις 9% παραδέχτηκε ότι το πορνό τις έχει εμπνεύσει να δοκιμάσουν κάτι διαφορετικό στη σεξουαλική τους ζωή.

Παρόλα αυτά, οι μισές από τις γυναίκες που συμμετείχαν στην έρευνα έχουν στείλει σέξι φωτογραφίες στους συντρόφους τους ενώ το 16% έχει κάνει στριπτίζ μπροστά σε webcam.

Επιπλέον, έρευνα για το περιοδικό GQ αναφέρει ότι το ένα πέμπτο των γυναικών μπαίνει σε ιστοσελίδες πορνό τουλάχιστον μία φορά τη μέρα, με το 60% αυτών να δηλώνουν ότι έχουν συμμετάσχει σε όργια, περισσότερες από τις μισές έχουν κάνει σεξ με δύο συντρόφους ταυτόχρονο και σχεδόν τα δύο τρίτα έχουν κάνει cyber-sex.

Τα τελικά αποτελέσματα των ερευνών θα δημοσιευτούν στα τεύχη Αυγούστου των περιοδικών Glamour και GQ.
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ