2012-07-04 06:44:01
Φωτογραφία για Πάνω από 1,2 εκατ. σε 2 ημέρες από τους φίλους του Παναθηναϊκού
Λίγο μετά τις 11.00μ.μ. το βράδυ της Τρίτης (3/7) και οι φίλοι του Παναθηναϊκού που έχουν γραφτεί στην "Παναθηναϊκή Συμμαχία" έχουν φτάσει τους 800 ενώ το συνολικό ποσό που έχει μαζευτεί έχει φτάσει κοντά στο  1.250.000 ευρώ και συνεχώς ανεβαίνει.

Φυσικά σε αυτό το ποσό συγκαταλέγονται και οι μεγάλες εισροές χρημάτων από τα ισχυρά στελέχη του "Σωματείου" όπως ο Γιάννης Αλαφούζος αλλά και πάλι είναι γεγονός ότι όλο και περισσότεροι φίλοι των πράσινων καταβάλουν τον οβολό τους σε αυτές τις δύσκολες οικονομικές συνθήκες.

Σύμφωνα με το sport24.gr, σε σχέση με με την πρώτη μέρα η κίνηση ήταν μεγαλύτερη σε επίπεδο προσώπων, όχι όμως και χρημάτων. Κάτι που όμως θεωρείται φυσιολογικό καθώς κάποιοι είχαν τα χρήματα στην άκρη για να τα βάλουν την πρώτη μέρα του "Σωματείου".

Θα πρέπει να σημειώσουμε μάλιστα ότι το ποσό των χρημάτων αναμένεται να ανέβει και άλλο όταν μπουν σε αυτό και τα χρήματα από τις καταθέσεις στις τράπεζες αλλά και από όσους πήγαν την Τρίτη στα γραφεία.


Ουσιαστικά μάλιστα οι εγγραφές στις τράπεζες ξεκίνησαν την Τρίτη καθώς την Δευτέρα στις 1.00μ.μ. που άνοιξαν οι εγγραφές δεν υπήρχε πολύ χρόνος για όποιον ήθελε να πάει στην τράπεζα.

Από εκεί και πέρα είναι πολλοί εκείνοι που περιμένουν να περάσει η πρώτη εβδομάδα ώστε να μπορούν να καταθέσουν και με δόσεις, ενώ ακόμη πιο πολλοί τηλεφωνούν και ρωτούν για την οριστική μεταβίβαση των μετοχών λέγοντας πως όταν αυτό θα συμβεί θα βάλουν τα χρήματά τους.

Τα στελέχη της "Παναθηναϊκής Συμμαχίας" σημείωναν πως για δεύτερη μέρα υπήρχε μεγάλη ικανοποίηση και αναμονή για ακόμη μεγαλύτερα ποσά τις επόμενες μέρες. Ακόμη και από ισχυρά οικονομικούς ανθρώπους οι οποίοι αγαπάνε το Τριφύλλι.
planet-greece
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ