2012-07-04 11:32:51
Φωτογραφία για Ο Μάκης Κατσαβάκης είναι ο νέος προπονητής του Άρη
Ο Μάκης Κατσαβάκης είναι ο "εκλεκτός" της διοίκησης της ΠΑΕ Άρης για τη θέση του προπονητή της νέας αγωνιστικής περιόδου.

Ο Μάκης Κατσαβάκης είναι ο νέος προπονητής του Άρη όπως αποφάσισε λίγο πριν από την 1:00 τα ξημερώματα της Τετάρτης η διοίκηση της ΠΑΕ.

Με την εξέλιξη αυτή ο Σερραίος τεχνικός βγήκε νικητής στην τελική μάχη με τον Νίκο Κωστένογλου που λίγες ώρες νωρίτερα είχε βρεθεί για μία ώρα στα γραφεία της ΠΑΕ Άρης στο «Κλεάνθης Βικελίδης».

Η απόφαση να αποτελέσει ο Κατσαβάκης τον νέο προπονητή του Άρη ήταν αποτέλεσμα του διοικητικού συμβουλίου της ΠΑΕ που ξεκίνησε λίγο πριν από τα μεσάνυχτα και ολοκληρώθηκε μια ώρα μετά. Δείγμα ότι δεν υπήρχε διάθεση να χαθεί περαιτέρω χρόνος. Ούτε καν για λίγες ώρες μετά μέχρι το πρωί της Τετάρτης.

Για τον λόγο αυτό υπήρξε επικοινωνία και με τον ίδιο τον 59χρονο τεχνικό όπου υπήρξανε αμοιβαίες υποχωρήσεις στο οικονομικό και ακολούθως επήλθε προφορική συμφωνία. Ακολούθησε δε ενημέρωση του Κωστένογλου για την απόφαση που είχε ληφθεί και τον ευχαρίστησαν για την συνομιλία που είχαν στα γραφεία της ΠΑΕ λίγες ώρες νωρίτερα.

Ο Κατσαβάκης το πρωί της Τετάρτης θα βρεθεί στα γραφεία της ΠΑΕ Άρης για να υπογράψει συμβόλαιο συνεργασίας για έναν χρόνο, την Παρασκευή θα είναι στην πρώτη ανοιχτή προπόνηση της ομάδας ενώ θα πρέπει να σημειωθεί ότι με την ανάληψη των καθηκόντων του επιστρέφει και πάλι στον πάγκο της ομάδας της Θεσσαλονίκης μετά από 8 χρόνια.

Πηγή:sport24.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Αγαπητέ Αλέξη Τσίπρα
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Αγαπητέ Αλέξη Τσίπρα
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ