2012-07-04 15:52:03
Φωτογραφία για Αριστούχος μαθήτρια του Δημοτικού Ωδείου Αμαρουσίου στις διπλωματικές εξετάσεις στο πιάνο
Την αριστούχο μαθήτρια του Δημοτικού Ωδείου Αμαρουσίου στις διπλωματικές εξετάσεις στο πιάνο και την κατάκτηση του 1ου βραβείου Ηρώ Στεργίου συνεχάρη ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλης.

Τα θερμά συγχαρητήρια του Δημάρχου Αμαρουσίου κου Γιώργου Πατούλη δέχθηκε η μαθήτρια του Δημοτικού Ωδείου Αμαρουσίου Ηρώ Στεργίου για την αριστεία της στις διπλωματικές εξετάσεις στο πιάνο, κατά τη συνάντησή τους στο Δημαρχείο, κατόπιν προσκλήσεως του κου Πατούλη.

Η Ηρώ Στεργίου έδωσε τις διπλωματικές της εξετάσεις στο πιάνο (τάξη Έλενας Χριστοδούλου)στις 28 Ιουνίου 2012, όπου έλαβε το βαθμό «Άριστα»παμψηφεί και το 1ο Βραβείο ομόφωνα από την επιτροπή εξετάσεων.

Την επιτροπή συνέθεσαν ο Αντιπρόεδρος της Ένωσης Ελλήνων Μουσουργών κος Μηνάς Ι. Αλεξιάδης, η έφορος της σχολής του πιάνου του Εθνικού Ωδείου και Μαρίνα Λαμπρινούδη, ο καθηγητής πιάνου του Εθνικού Ωδείου κος Κωνσταντίνος Χαδούλης, καθώς επίσης ο εκπρόσωπος του Υπουργείου Πολιτισμού και Τουρισμού κος Κωνσταντίνος Κατσουλάκης.


Η αριστούχος του Δημοτικού Ωδείου Αμαρουσίου επισκέφθηκε τον κο Δήμαρχο πλαισιωμένη από τη διευθύντρια του Δημοτικού Ωδείου κα. Φωτεινή Κοσκόρου – Παλαμίδη και τη συνεργάτιδα της κα. Ελένη Χοζού, καθώς και τη μία εκ των δύο εφόρων της Σχολής του πιάνου κα Έλενα Χριστοδούλου.

Ο κος. Πατούλης συνεχάρη για τη σημαντική επιτυχία της στις εξετάσεις και την κατάκτηση του πρώτου βραβείου την Ηρώ Στεργίου, δίνοντας παράλληλα τις θερμότατες ευχές του για μία εξίσου επιτυχημένη και λαμπρή επαγγελματική σταδιοδρομία. Συνεχάρη επίσης τη Διοίκηση και τους καθηγητές του Δημοτικού Ωδείου Αμαρουσίου για την άριστη μουσική εκπαίδευση και προετοιμασία των μαθητών του, σημειώνοντας ότι «οι επιτυχίες των μελών του Δημοτικού Ωδείου αποτελούν δικαίωση των προσπαθειών της Δημοτικής Αρχής.

« Διαρκής στόχος μας είναι να παρέχουμε στη νέα γενιά όλα τα απαραίτητα εφόδια, που θα συμβάλουν στην ολόπλευρη διαμόρφωση της προσωπικότητας κάθε νέου και νέας ξεχωριστά καθιστώντας χρήσιμη και αποτελεσματική την παρουσία τους στο κοινωνικό σύνολο και θα υποστηρίζουν την προσωπική επιτυχία τους».

Αξίζει να σημειωθεί ότι το δίπλωμα της Ηρώ Στεργίου είναι ο πρώτος ανώτατος τίτλος σπουδών στον τομέα των μουσικών οργάνων που απονέμει το Δημοτικό Ωδείου Αμαρουσίου.
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ