2012-07-04 16:19:05
Φωτογραφία για ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΕ ΤΟ ΦΙΛΙΚΟ ΜΕ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΝΑΠΟΛΙ!
Ο Ολυμπιακός θα αντιμετωπίσει στο «Σαν Πάολο» τη Νάπολι στις 19 Αυγούστου, κάτι που γίνεται πιο... επίσιμο πια με τις δηλώσεις και του προέδρου της Ιταλικής ομάδας, Αουρέλιο ντε Λαουρέντις, ο οποίος επιβεβαιώνει πως οι δύο σύλλογοι θα αναμετρηθούν σε... ένα ματς επιπέδου Champions League.

Το συγκεκριμένο παιχνίδι, όπως φαίνεται θα είναι το τελευταίο για τον Ολυμπιακό πριν ξεκινήσει τις επίσημες υποχρεώσεις του για τη φετινή σεζόν. Ότι καλύτερο για τους ερυθρόλευκους να αναμετρηθούν με έναν δυνατό αντίπαλο, λίγο πριν την πρώτη αγωνιστική της νέας σεζόν.

Όσον αφορά τη Νάπολι, μόνο ομάδες ευρωπαϊκού επιπέδου θα αντιμετωπίσει κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας της, κάτι που αποδεικνύουν και οι δηλώσεις του προέδρου της, επιβεβαιώνοντας παράλληλα το φιλικό με τον Ολυμπιακό.

Συγκεκριμένα ο Ντε Λαουρέντις, ανέφερε:

«Στις 20 Ιουλίου στο Τρεντίνο θα παίξουμε με την Μπάγερν Μονάχου στο πλαίσιο εκδηλώσεων για τον σεισμό που έγινε. Στις 28 Ιουλίου θα αντιμετωπίσουμε τη Λεβερκούζεν στο Σαν Πάολο και την 1η Αυγούστου, ξανά στη Νάπολι, την Μπορντό.

Στην Κίνα θα αντιμετωπίσουμε στο τουρνουά Dragon Cup τη Σανγκάη και το Πεκίνο, άρα ο τελικός του Σούπερ Καπ Ιταλίας κόντρα στη Γιουβέντους στις 11 Αυγούστου θα γίνει στο Πεκίνο. Τέλος, στην Ιταλία στις 19 Αυγούστου θα παίξουμε με τον Ολυμπιακό στο Σαν Πάολο».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ