2012-07-04 17:19:46
Φωτογραφία για Έχει βρεθεί κοροϊδο να αγοράσει τον ΟΣΕ;
Ακούω συνεχώς τα γαλάζια στελέχη της κυβέρνησης να θέτουν ως προτεραιότητα την ιδιωτικοποίηση του ΟΣΕ κι αναρωτιέμαι αν το κάνουν από γνήσια αφέλεια ή αν γνωρίζουν κάτι παραπάνω από εμάς τους υπόλοιπους.

Έχει ήδη εντοπιστεί το κορόιδο που θα επενδύσει σε μια τέτοια επιχείρηση ή ...πιστεύουμε ότι ο ΟΣΕ είναι ένα φιλέτο τέτοιο που θα τρέξουν Ρώσοι, Κινέζοι και τάγματα Ελοχίμ να το αγοράσουν;

Ελπίζω μόνο να μην ζήσουμε μόνο μια...2η Ολυμπιακή. Θυμίζω ότι τότε το ελληνικό Δημόσιο ανέλαβε το σύνολο των ζημιών της επιχείρησης, ανέλαβε την απασχόληση/πρόωρη συνταξιοδότηση του πλεονάζοντος προσωπικού και παρέδωσε την επιχείρηση στον Ανδρέα Βγενόπουλο ο οποίος την οδήγησε στη σημερινή συρρίκνωση της.

Προσωπικά, θα ήθελα πολύ να δω το Ελληνικό Δημόσιο να ξεφορτώνεται έναν τόσο ελλειμματικό οργανισμό αλλά όχι με όρους τηλεοπτικούς. Μια κυβέρνηση χωρίς πρωθυπουργό που δηλώνει μέσα σε 20 μέρες έτοιμη να ξεμπερδέψει με τον ΟΣΕ είναι πιο πιθανό να είναι μια ανεύθυνη κυβέρνηση παρά μια κυβέρνηση που έχει ασχοληθεί σοβαρά με το ζήτημα.
Parapolitiki.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ