2012-07-04 17:45:46
Φωτογραφία για Σκηνές φρίκης στη Ντούμα
Ακρωτηριασμένα πτώματα και ανθρώπινα μέλη εντόπισαν κάτοικοι της πόλης-φάντασμα Ντούμα, από ανθρώπους που έπεσαν θύματα των ταγμάτων θανάτου που σάρωσαν τις συνοικίες της περιοχής.

Βίντεο τα οποία μαγνητοσκόπησαν χθες αντίπαλοι του καθεστώτος του προέδρου Μπασάρ αλ 'Ασαντ στην πόλη, περίπου 15 χλμ. βόρεια της Δαμασκού καταγράφουν σκηνές φρίκης σε σπίτια στα οποία εισέβαλαν μέλη των Σαμπίχα, των φιλοκυβερνητικών παραστρατιωτικών ομάδων, μετά τους βομβαρδισμούς του πυροβολικού το σαββατοκύριακο, που ανάγκασαν τους αντάρτες να φύγουν.

Το κρατικό πρακτορείο ειδήσεων SANA, αναφερόμενο σε μια επίσκεψη του υπουργού Υγείας στη Ντούμα, σκιαγράφησε μια εντελώς διαφορετική εικόνα, χωρίς να κάνει καμιά αναφορά σε θανάτους.

Ανέφερε ότι κρίσιμες υποδομές έχουν υποστεί εκτεταμένες ζημιές και ότι πολλοί πολίτες της Ντούμα έφυγαν προς την επαρχία για να σωθούν από την «τρομοκρατία».

Σε ένα δεύτερο βίντεο, απεικονίζονται πτώματα σε αποσύνθεση σε λίμνες αίματος σε σκοτεινούς διαδρόμους, με τα πρόσωπα καλυμμένα από μύγες.

Ένα ακόμα βίντεο απεικονίζει κομμάτια σάρκας, που σύμφωνα με ακτιβιστές είναι κομμένα γεννητικά όργανα.
24wro
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ