2012-07-04 17:40:12
Φωτογραφία για ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ ΓΙΑ ΜΥΤΙΛΗΝΗ Η ΜΕΙΚΤΗ ΣΧΟΛΩΝ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ
Στη Λέσβο από αύριο η μεικτή Σχολών του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ που, μαζί με τη Σχολή Μυτιλήνης, θα συμμετάσχει στο «Τουρνουά Ειρήνης & Φιλίας» (06-08/07).

Η ονομασία της διοργάνωσης ως «Τουρνουά Ειρήνης & Φιλίας» έχει έντονο συμβολισμό, καθώς στους αγώνες θα συμμετάσχουν τέσσερεις ελληνικές και δύο τουρκικές ομάδες αποτελούμενες από νεαρούς αθλητές γεννημένους το 1996 και 1997.

Η διοργάνωση που έχει ως στόχο την καλλιέργεια του πνεύματος καλής γειτονίας, αθλητικού πολιτισμού και ειρηνικής συνύπαρξης με την γειτονική Τουρκία, καθώς και την ανταλλαγή ευχάριστων και πολύτιμων αθλητικών εμπειριών μεταξύ των παιδιών, πραγματοποιείται και χορηγείται εξ’ ολοκλήρου από την οικογένεια Τρύφων, η οποία έχει στενούς δεσμούς με το νησί και υποστηρίζει τα παιδιά που ασχολούνται με τον αθλητισμό.

Σε αυτή την προσπάθεια αρωγός είναι και ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ με την συμμετοχή των αθλητών από τις Σχολές Ποδοσφαίρου.


Η μεικτή ομάδα αποτελούμενη από αθλητές των Σχολών ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ Αλίμου, Χαλανδρίου, Λαμίας, Βόλου και Ναυπλίου, θα συνοδεύεται από τον Τεχνικό Σύμβουλο και Scout, κύριο Γιώργο Αμανατίδη, το στέλεχος της Διεύθυνσης Ακαδημίας, κύριο Βασίλη Νάνο και τον Προπονητή των Αγωνιστικών Τμημάτων της Ακαδημίας, κύριο Φώτη Παπαπαναγή.

Στους αγώνες, εκτός από την μεικτή ομάδα των Σχολών Ποδοσφαίρου του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ, θα συμμετάσχουν η ομάδα του ΚΟΛΛΕΓΙΟΥ ΑΘΗΝΩΝ, ο ΠΑΛΛΕΣΒΙΑΚΟΣ και τα ΛΙΟΝΤΑΡΑΚΙΑ (Σχολή Ποδοσφαίρου ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ Μυτιλήνης) και οι τουρκικές ομάδες AYVALIKGUCU SPOR και KOUCUKKOY SPOR.

Το τουρνουά θα διεξαχθεί στο Αθλητικό Κέντρο «OLYMPICO» που βρίσκεται στο δάσος της Νεάπολης Μυτιλήνης, σε γήπεδα 7x7 και 5x5 με τάπητα 4ης γενιάς. Οι ημέρες και ώρες των αγώνων είναι την Παρασκευή 6 Ιουλίου στις 10:00 - 13:00 και στις 18:00 -21:00, το Σάββατο 7 Ιουλίου στις 09:00 – 12:00 και στις 18:00 -21:00 και την Κυριακή 8 Ιουλίου στις 09:00 – 12:00.

Η Διεύθυνση Ακαδημίας Ποδοσφαίρου του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ εύχεται καλή επιτυχία στη διοργάνωση και καλή διασκέδαση στους μικρούς αθλητές και τους γονείς!

Τέτοιες πρωτοβουλίες που προάγουν τον αθλητισμό και τον πολιτισμό θα βρουν σύμμαχο τον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ και στο μέλλον.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ