2012-07-04 18:22:03
Φωτογραφία για Απαραίτητες οι προσλήψεις στις εφορίες - Ανοιχτή επιστολή ΠΟΕ-ΔΟΥ σε βουλευτές
Στις εφορίες δεν περισσεύει ούτε ένας υπάλληλος, αντιθέτως απαιτούνται άμεσα προσλήψεις τονίζει η ΠΟΕ-ΔΟΥ σε ανοιχτή της επιστολή προς όλους τους βουλευτές. Ειδικότερα, όπως αναφέρει... το κείμενο της επιστολής:

"Σκοπός της επιστολής αυτής, είναι να σας ενημερώσει για την πραγματική κατάσταση που επικρατεί στις φορολογικές υπηρεσίες, σχετικά με τον αριθμό των υπαλλήλων που υπηρετούν. Επειδή οι πάντες προσβλέπουν στις υπηρεσίες μας, για την επίτευξη δημοσιονομικών στόχων ( απαραίτητων για να αντιμετωπισθούν ανάγκες τις πολιτείας), πρέπει και να ενημερωθούν για τα προβλήματά τους.

Στις εφορίες σήμερα υπηρετούν 9.826 εφοριακοί, ενώ οι οργανικές θέσεις που προβλέπονταν (πριν τους νόμους των μνημονίων) ήταν 15.372. Χαρακτηριστικό παράδειγμα είναι επίσης και το ΣΔΟΕ, στο οποίο υπηρετούν (πανελλαδικά και με εικοσιτετράωρη λειτουργία) μόνο 1.011 εφοριακοί, ενώ οι οργανικές θέσεις ήταν 1.500.

Όπως αντιλαμβάνεστε ΣΤΙΣ ΕΦΟΡΙΕΣ ΔΕΝ ΠΕΡΙΣΕΥΕΙ ΟΥΤΕ ΕΝΑΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ για απολύσεις, εφεδρείες, κλπ. Αντίθετα είναι απαραίτητες ΕΠΕΙΓΟΝΤΩΣ προσλήψεις, γιατί από τον πρόσφατο διαγωνισμό του ΑΣΕΠ, ήδη 83 εφοριακοί πανεπιστημιακής εκπαίδευσης, ΔΕΝ αποδέχθηκαν τον διορισμό λόγω πολύ χαμηλών μισθών των 680 ευρώ μηνιαία.

Σας ευχόμαστε ειλικρινά καλή δύναμη στα καθήκοντα σας και είμαστε στη διάθεσή σας για συνεργασία, στα θέματα που αφορούν το φορολογικό σύστημα".
euro2day.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ