2012-07-04 19:37:09
Φωτογραφία για Βρέθηκαν 100 κιλά χρυσός σε πολιτικό;
Αποκλειστικές πληροφορίες του spirospero.gr που ζητούν απαντήσεις... και έπεται η συνέχεια

Πληροφορίες για είδηση μεγάλη, αν επιβεβαιωθούν - που θα επιβεβαιωθούν - εάν δεν ταφεί καθ' οδόν το θέμα.

Οι πληροφορίες από έγκυρες πηγές αναφέρουν ότι εδώ και περίπου τρεις μήνες στελέχη του ΣΔΟΕ στην έρευνα που διεξάγουν για 500 πολιτικά πρόσωπα και ιδιαίτερα για πολιτικά πρόσωπα που είναι αναμεμειγμένα με την αμαρτωλή Siemens, είτε με συμβάσεις, είτε με δωράκια, έπεσαν πάνω σε μεγάλο λαυράκι.

Εντόπισαν πρωτοκλασάτο πολιτικό πρόσωπο να έχει στην κατοχή του 100 κιλά χρυσό...

(καλά διαβάσατε)! Σήμανε συναγερμός και διατάχθηκε «περαιτέρω μυστική έρευνα».

Το πολιτικό αυτό πρόσωπο που έχει απασχολήσει τις ελεγκτικές αρχές και στο πρόσφατο παρελθόν, με μεταφορά μεγάλου χρηματικού ποσού, αναστατώθηκε και έκρινε ότι στις επερχόμενες εκλογές (που έγιναν στις 17 Ιουνίου) πρέπει οπωσδήποτε να επανεκλεγεί για να διατηρήσει τη βουλευτική ασυλία.


Συνεργάστηκε με άλλο κόμμα και εξελέγη βουλευτής, αλλά τα φτερά του είναι πολύ πεσμένα, καθώς εκ του κόμματος δεν αξιοποιήθηκε μετεκλογικά.

Οι ίδιες πηγές, μου έλεγαν, ότι «έγιναν προσπάθειες για να ταφεί το θέμα», αλλά τα στελέχη του ΣΔΟΕ είναι ανένδοτα και συνεχίζουν την έρευνα.

Λυπάμαι, αλλά δεν μπορώ να γράψω κάτι περισσότερο. Και αυτά που έγραψα, τα έγραψα για να προκαλέσω την επιβεβαίωση ή τη διάψευση των αρμοδίων.

Ερωτώ: Είναι αληθινές αυτές οι πληροφορίες;

Και έπεται – στην ώρα της – συνέχεια Από spirospero

Αντέδρασε ένα πολιτικό πρόσωπο για τον χρυσό

Ώρα 14:15

Έλαβα ένα τηλεφώνημα από πολιτικό πρόσωπο, που υποστήριξε ότι στην αποκάλυψη του spirospero.gr για τα 100 κιλά χρυσού, αναγνώρισε το πρόσωπό του και μου ζήτησε επιτακτικά να κατεβάσω αμέσως το θέμα και να του αποκαλύψω τις πηγές μου.

Αρνήθηκα να ικανοποιήσω και τις δύο απαιτήσεις του και για δεοντολογικούς λόγους αλλά και διότι δεν αναφέρω όνομα στο δημοσίευμα.Το πολιτικό πρόσωπο μου δήλωσε ότι όλα αυτά είναι λάσπη και πως δεν έχει καμία σχέση με το θέμα.

Η απάντησή μου ήταν ας δούμε ποιος πολιτικός είναι, όταν οι αρμόδιες αρχές, αποκαλύψουν την υπόθεση. Υποσχέθηκα ότι θα συνεχίσουμε το ρεπορτάζ και θα γράφουμε ότι πληροφορούμαστε.

Είπα ακόμη, ότι καταρχήν δέχομαι την διαβεβαίωσή του μέχρι αποδείξεως τουναντίον και του πρότεινα αν επιθυμεί να κάνει σχετική δήλωση και να την αναρτήσω άνευ σχολίων. Αρνήθηκε με το αιτιολογικό ότι δεν μπορεί να απαντά σε λάσπες.

Επαναλαμβάνω ότι μέχρι οι αρμόδιες αρχές να ανακοινώσουν την υπόθεση, δεν θεωρώ και δεν ζωγραφίζω κανέναν ως ύποπτο, αλλά πληροφορώ την κοινή γνώμη για όποιες πληροφορίες συγκεντρώνει το spirospero.gr

Από spirospero

Και ένα σχόλιο για τη  σημερινή τιμή για 100 κιλά χρυσό
Greki-Gr
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Scripta manent Αντώνη!!
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Scripta manent Αντώνη!!
Scripta manent Αντώνη!
ΕΠΟΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Scripta manent Αντώνη!
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ