2012-07-04 22:16:05
Φωτογραφία για ΣΤΗ NOVA Η ΚΛΗΡΩΣΗ ΤΗΣ ΕΥΡΩΛΙΓΚΑΣ
Την Παρασκευή θα πραγματοποιηθεί η κλήρωση για την ερχόμενη Ευρωλίγκα με τους Ολυμπιακό και ΠΑΟ να μαθαίνουν τους αντιπάλους τους και τους οπαδούς των δύο ομάδων να έχουν την ευκαιρία να την παρακολουθήσουν από τη NOVA.

Όπως αναφέρει σε δημοσίευμά του υο "gazzetta.gr", την κλήρωση που θα καθορίσει τα ζευγάρια του προκριματικού γύρου και τoυς ομίλους, θα παρακολουθήσουν οι συνδρομητές Ελλάδας και Κύπρου την Παρασκευή 6 /7 στις 13:00 από το Novasports 1 και το Novasports Highlights.

H κλήρωση σηματοδοτεί την έναρξη της περιόδου 2012-13, αφού θα καθορίσει τους αντιπάλους των ελληνικών ομάδων, του Ολυμπιακού και του ΠΑΟ, για την κανονική περίοδο που θα ξεκινήσει στις 11/10.

Η Νova θα δηλώσει δυναμικό παρών και σε αυτή τη διοργάνωση με την προβολή τουλάχιστον 130 αγώνων σε ζωντανή μετάδοση μέχρι και το Final Four 2013 στο Λονδίνο.

Η διοργάνωση θα πλαισιωθεί από τις εξειδικευμένες εκπομπές “Super Euroleague” και θα υποστηριχθεί από την καλύτερη δημοσιογραφική ομάδα στο χώρο του αθλήματος.

Οι αγώνες για την περίοδο 2012- 13 θα προβάλλονται Πέμπτη και Παρασκευή και θα εμπλουτίσουν το πρόγραμμα των καναλιών Novasports με υψηλού επιπέδου θέαμα και αγωνιστική δράση.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ