2012-07-05 07:53:34
Φωτογραφία για Η παρακμή του κέντρου των Αθηνών δεν έχει τέλος...
Αντιλαμβάνομαι ότι δεν έχουν περάσει ούτε 15 ημέρες από την ορκωμοσία της νέας κυβερνήσεως, και ότι οι περισσότεροι υπουργοί ακόμη ενημερώνονται.Κατανοητό μεν, αλλά αρχίζει πια να χωλαίνει ως δικαιολογία. Οι μέρες περνούν και ..

επιτέλους πρέπει να ξεκινήσει κάτι να αλλάζει.

Όπως για παράδειγμα το μείζον πρόβλημα των εκατοντάδων ναρκομανών που έχουν καταλάβει πάνω από ένα χρόνο τον χώρο πέριξ του τετραγώνου που περικλείει τα Προπύλαια, τη Βιβλιοθήκη, το παρκάκι του Πνευματικού Κέντρου μέχρι τη Νομική.

Ανενόχλητοι επί 24ώρου βάσεως χτυπούν τη δόση τους σε κοινή θέα, ζητιανεύουν, ή ακόμη και ληστεύουν ανύποπτους περαστικούς. Δεκάδες έγχρωμοι πωλούν ανενόχλητοι την δόση τους έχοντας άλλους να κρατάνε τσίλιες. Κάποιοι άλλοι πωλούν τα μαϊμού προϊόντα τους σε βάρος των ελληνικών επιχειρήσεων. Με την ΕΛΑΣ απλώς απούσα, ή μάλλον να κάνει ότι δεν βλέπει, στέλνοντας δυο - τρεις αστυνόμους να κάθονται άπραγοι σε μία γωνιά για τα μάτια του κόσμου. Και όλα αυτά σε ένα από τα πολυσύχναστα, ομορφότερα και πιο τουριστικά μέρη των Αθηνών, στην καρδιά της τουριστικής περιόδου.


Ο ορισμός της παρακμής. Έχουμε άλλωστε αρθρογραφήσει ξανά αλλά εις μάτην ("Σήψη και παρακμή στο κέντρο της πόλης με ευθύνη της ΕΛ.ΑΣ." http://ed-mysterious.blogspot.gr/2011/10/blog-post_601.html)

Δηλαδή ο νέος Υπουργός Δημοσίας Τάξεως πρέπει να ενημερωθεί πρώτα από τα στελέχη του υπουργείου, και μετά να αποφασίσει να δράσει; Δηλαδή δεν γνώριζε από πριν το πρόβλημα; Δεν κυκλοφορούσε στο κέντρο; Ή μήπως είναι ένα ζήτημα που δεν χρήζει άμεσης λύσης; Ή ακόμη χειρότερα, πρέπει ο εκάστοτε υπουργός να δίνει λύσεις σε ανάλογα προβλήματα, καθώς οι υπηρεσιακοί παράγοντες είναι άβουλοι και άχρηστοι για το παραμικρό; Ρητορικές οι ερωτήσεις, μάλλον Τι διάολε πρέπει να γίνει για να ασχοληθούν επιτέλους με ένα θέμα που ξεφτιλίζει την χώρα μας κατ' αρχήν, αλλά κυρίως προσβάλει εμάς που ζούμε και εργαζόμαστε καθημερινά στο κέντρο της πόλης.

Πρέπει ντε και καλά να δολοφονηθεί κανένας άτυχος περαστικός, και μετά οι ανεύθυνο-υπεύθυνοι να ανακαλύψουν για μυριοστή φορά την Αμερική...

Δηλαδή είναι ανίκανοι να αστυνομεύσουν επαρκώς τέσσερα - πέντε τετράγωνα;

Και μετά βαυκαλίζονται κιόλας ότι θα ανακαταλάβουν τις πόλεις μας απομακρύνοντας τους 1.500.000 λαθρομετανάστες...

Ή ότι θα θέσουν τέρμα στην εγκληματικότητα...

Υ.Γ. Οφείλουν να γνωρίζουν οι κυβερνώντες ότι αν δεν καταφέρει η κυβέρνηση αυτή να πετύχει άμεσα και ορατά αποτελέσματα που θα βελτιώσουν τη ζωή των πολιτών, οι μέρες της θα είναι μετρημένες από το φθινόπωρο. Και αν πέσει, θα πέσει με πάταγο...

Τα Σέβη μου

ΜΥΣΤΗΡΙΟΣ

http://ed-mysterious.blogspot.gr/2012/07/blog-post_6704.html
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ