2012-07-05 08:21:05
Φωτογραφία για Ήβη Αδάμου: Δε θέλω να ξαναπάω στη Eurovision
Μπορεί η θέση που πήρε τελικά η Κύπρος στη φετινή Eurovision να μην ήταν η αναμενόμενη, όμως μετά το Μπακού, τα πράγματα πάνε... από το καλό στο καλύτερο για την Ήβη Αδάμου.

Ήδη το τραγούδι της «La la la love» που έγινε αμέσως επιτυχία στην Ελλάδα, γνωρίζει μεγάλες δόξες και στο εξωτερικό, όπως για παράδειγμα στη Σουηδία.

Πάντως αν λέγατε τώρα στην Ήβη να ξαναπάει στη Eurovision μάλλον θα τρώγατε πόρτα.

«Αν με ρωτήσετε τώρα αν θα ξαναπήγαινα στη Eurovision θα σας έλεγα όχι, αλλά αν με ρωτήσετε μετά από καιρό, μπορεί να σας πω ναι. Αυτή την στιγμή επειδή το έχω περάσει, το έχω ζήσει, ξέρω πώς είναι και δεν θέλω να το ξαναζήσω άμεσα. Όμως η συμβουλή μου στον άνθρωπο που θα πάει το χρόνου να εκπροσωπήσει την Ελλάδα ή την Κύπρο είναι απλά να το ζήσει. Να το ζήσει με όλη του την ενέργεια, με όλη του την αγάπη γι’ αυτό που κάνει. Και να έχει καλή ομάδα, αυτό είναι βασικό. Σε γεμίζει τόσο πολύ αυτή η εμπειρία που δεν μπορείς να μην είσαι ικανοποιημένος, έστω και αν το αποτέλεσμα, πάνω κάτω δεν είναι αυτό που περίμενες, γιατί ομολογουμένως περιμέναμε ότι θα ήμασταν στην δεκάδα», είπε στο MTV.


Όσο για τους συμφοιτητές της, όπως αποκάλυψε δεν έχει αλλάξει καθόλου η συμπεριφορά τους, αν και η Eurovision την έφερε λίγο πίσω στα διαβάσματά της.

Μάλιστα περιέγραψε ένα περιστατικό στο πανεπιστήμιο που την έκανε να αισθανθεί αρκετά άσχημα.

«Πήγα για εξέταση και μου λέει ένας καθηγητής “Κορίτσι μου, τι έκανες και δεν διάβαζες;”. Πάγωσα. Το μόνο που κατάφερα να απαντήσω ήταν “Πού να ήμουν… καταλαβαίνετε τώρα. Στο σπίτι μου” Δεν υπήρχε περίπτωση να πω πού ήμουν. Εγώ βέβαια ήμουν στο Αζερμπαϊτζάν για τη Eurovision!», είπε.

Και μη νομίζετε ότι η Ήβη δεν προβληματίζεται από την κατάσταση που επικρατεί στην Ελλάδα. Αντιθέτως είναι κάτι που την απασχολεί πολύ.

«Δεν υπάρχει αλήθεια. Και αυτό είναι άσχημο γιατί δεν υπάρχει αλήθεια και μεταξύ των ανθρώπων και αυτό νομίζω δεν υπήρχε, δημιουργήθηκε με τον καιρό και είναι κάτι το οποίο πρέπει να μας απασχολήσει όλους γιατί στην ουσία εμείς οι ίδιοι φτιάχνουμε την κοινωνία μας»,τόνισε.
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ