2012-07-05 10:21:06
Φωτογραφία για Ολική επαναφορά Καραμανλή
Όσοι μιλούν για ολική Καραμανλική επαναφορά, δεν έχουν καθόλου άδικο. Τελευταίο κρούσμα όπως γράφει ΤΟ ΠΟΝΤΙΚΙ, η ανάκληση από την εφεδρεία του Γιώργου Μέργου, στη θέση το γενικού γραμματέα στο υπουργείο Οικονομικών, θέση που κατείχε και επί πολιτικά «αειμνήστου» Γιώργου Αλογοσκούφη Στην επιλογή, όπως προσθέτει η εφημερίδα συναίνεσαν και οι δύο εταίροι της κυβέρνησης, παρ’ ότι μας έλεγαν τόσο καιρό ότι ο Αλογοσκούφης έριξε το καράβι στα βράχια.

Όπως γράφει το Έθνος, χαρακτηριστικό παράδειγμα αποτελεί ο Αγγ. Φιλιππίδης, τον οποίο πληροφορίες εμφανίζουν να αναλαμβάνει τη θέση του εκπροσώπου της χώρας στο ΔΝΤ.

Οικονομολόγος ο ίδιος, είχε ασχοληθεί στο παρελθόν με το τραπεζικό σύστημα από τη θέση του διευθύνοντος συμβούλου του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου.

Με βάση αυτό, λοιπόν, δεν θα είναι έκπληξη, όπως συμπληρώνει η εφημερίδα, εάν σε λίγες ημέρες εμφανιστούν και οι άλλοι δύο της γνωστής ομάδας που την περίοδο 2004-2009 κυριαρχούσε. Πρόκειται για τον Χρ. Χατζηεμμανουήλ (επικεφαλής του ΟΠΑΠ κατά την περίοδο Καραμανλή) και τον Σπ. Κλαδά (επικεφαλής του ΣΔΟΕ).

Πάντως, για όσους γνωρίζουν τα παρασκήνια της νέας κυβέρνησης, εμφανίζονται μέχρι στιγμής και άλλες... ομοιότητες -σε επίπεδο προσώπων- με τη διακυβέρνηση Καραμανλή.
Kafeneio
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Ορκίζονται οι νέοι υπουργοί
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Ορκίζονται οι νέοι υπουργοί
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ