2012-07-05 11:18:42
Φωτογραφία για Τέλος εποχής για Μπόκα Τζούνιορς και Ρικέλμε
Χωρίς τον Χουάν Ρομάν Ρικέλμε θα συνεχίσει η Μπόκα Τζούνιορς, καθώς ο 34χρονος επιτελικός μέσος ανακοίνωσε πως αποχωρεί από την αγαπημένη του ομάδα μην έχοντας να δώσει κάτι παραπάνω.

Την επιθυμία του να αποχωρήσει από την Μπόκα Τζούνιορς ανακοίνωσε λίγο μετά τον χαμένο τελικό του Κόπα Λιμπερταδόρες ο Χουάρ Ρομάν Ρικέλμε.

Ο 34χρονος, που έχει γράψει τη δική του ιστορία με την ομάδα της Αργεντινής,  έδειξε εμφανώς κουρασμένος και φρόντισε να το καταστήσει σαφές τονίζοντας πως δεν μπορεί να προσφέρει τίποτα άλλο.

"Χάσαμε, αλλά θα πρέπει να το ξεπεράσουμε. Πιστεύαμε πως θα νικήσουμε, αλλά δεν το καταφέραμε. Ωστόσο, θα πρέπει να συνεχίσουμε και να συγχαρούμε την Κορίνθιανς" είπε αρχικά για τον τελικό ο αρχηγός της Μπόκα και προσέθεσε:

"Το απόγευμα μίλησα με τον πρόεδρο και τον ενημέρωσα πως δε θα συνεχίσω. Είμαι ευγνώμων στον σύλλογο, αλλά δεν έχω να δώσω κάτι άλλο στον σύλλογο, έχω αδειάσει. Η αφοσίωσή μου στον σύλλογο είναι μεγάλη, είμαι οπαδός του και δεν μπορώ να παίζω μισός. Δεν έχω να δώσω κάτι άλλο, έπαιξα σε έναν τελικό και έφτασα στο μάξιμουμ".

"Τώρα θα πρέπει να επιστρέψω σπίτι, να κάνω ένα μπάρμπεκιου με φίλους και να δω τα παιδιά μου. Ζητάω συγγνώμη από τον γιο μου που δεν πήρα ξανά το κύπελλο. Δεν είμαι κομπιούτερ, δεν μπορώ να παίξω άλλο. Όπως προείπα έχω αδειάσει".

Πηγή:sport24.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ