2012-07-05 11:24:01
Φωτογραφία για ΖΑΡΝΤΙΜ: ΣΑΣ ΞΕΡΩ ΟΛΟΥΣ! ΜΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΣΚΛΗΗ ΔΟΥΛΕΙΑ
O Λεονάρντο Ζαρντίμ ανέλυσε στους παίκτες του Ολυμπιακού το πλάνο του για την περίοδο της προετοιμασίας κατά την πρώτη προπόνηση της ομάδας.

Ο Πορτογάλος τεχνικός, λίγο πριν την έναρξη της απογευματινής προπόνησης της Τετάρτης (4/7) συγκέντρωσε τους ποδοσφαιριστές του στο κέντρο του γηπέδου και στην ομιλία του ζήτησε από τους ερυθρόλευκους να προσέχουν την εξωγηπεδική τους ζωή, ενώ ξεκαθάρισε πως θα δώσει ευκαιρίες σε όλους τους παίκτες.

«Δεν ζητάω πολλά πράγματα. Αυτό που θέλω είναι να είστε επαγγελματίες και να προσέχετε πολύ την ζωή σας έξω από το γήπεδο, γιατί αυτό είναι πολύ σημαντικό. Σας ξέρω όλους, γιατί σας έχω παρακολουθήσει για πολλές ώρες στο βίντεο και ξέρω πόσο καλοί ποδοσφαιριστές είστε», ήταν τα πρώτα του λόγια προς τους ερυθρόλευκους.

Και συνέχισε: «Σε καθένα ξεχωριστά λέω να είναι ο εαυτός του, να μην έχετε άγχος και να ξέρετε πως είμαστε εδώ για να σας βοηθήσουμε. Όλοι θα έχετε τις ευκαιρίες σας. Μας περιμένει σκληρή δουλειά και να ξέρετε ότι καθημερινά θα έχουμε πολύ μπάλα».


Νωρίτερα, ο 38χρονος τεχνικός είχε μιλήσει στα αποδυτήρια της ομάδας, δείχνοντας πως γνωρίζει πολλά για τη νέα του ομάδα: «Οι απαιτήσεις του Ολυμπιακού είναι υψηλές. Το λέω αυτό κυρίως για τα νέα παιδιά που ήρθαν τώρα στην ομάδα. Οι παλιοί ξέρουν και δεν υπάρχει κανένας λόγος να τους πω κάτι, γιατί ξέρουν σε ποια ομάδα αγωνίζονται και ποιοι είναι οι στόχοι της».

Την παρουσίαση του Λεονάρντο Ζαρντίμ έκανε ο Σάββας Θεοδωρίδης, ο οποίος ανέφερε στους ποδοσφαιριστές: «Ο κύριος Ζαρντίμ θα είναι ο νέος προπονητής της ομάδας μας. Εγώ δεν θέλω να πω πολλά λόγια. Θέλω να δώσω συγχαρητήρια σε όλους όσοι ήταν και πέρσι στην ομάδα μας και κατακτήσαμε τους τίτλους. Αυτό που μας ενδιαφέρει και ζητάμε από εσάς είναι να πετύχουμε και φέτος τους στόχους μας».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Έξωση στο ΠΑΣΟΚ λόγω χρεών
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Έξωση στο ΠΑΣΟΚ λόγω χρεών
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ