2012-07-05 12:14:03
Φωτογραφία για ΑΡΤΑ: Επιχειρηματίας έδειρε υπάλληλο - ελεγκτή της Περιφέρειας
Ένα περιστατικό άνευ προηγουμένου σημειώθηκε στην Άρτα, ανάμεσα σε έναν επιχειρηματία και στον υπάλληλο της Περιφέρειας Ηπείρου, ο οποίος επιχείρησε να κάνει περιβαλλοντικό έλεγχο.

Ειδικότερα ο υπάλληλος πήγε σε μονάδα της περιοχής προκειμένου να κάνει τον απαραίτητο έλεγχο,μιας και στην υπηρεσια υπήρχαν καταγγελίες για παράβαση των όρων της Μελέτης Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων και για ανεξέλεγκτη διάθεση των αποβλήτων της.Ο ιδιοκτήτης της μονάδας με την εμφάνιση του υπαλλήλου έγινε έξαλλος. Αρχικά τον εξύβρισε και στη συνέχεια χειροδίκησε σε βάρος του. Αιμόφυρτος ο δημόσιος υπάλληλος κατέληξε στο Νοσοκομείο!

Με αφορμή το πρωτοφανές για τα τοπικά δεδομένα περιστατικό ο Σύλλογος Υπαλλήλων της Περιφερειακής Ενότητας Άρτας καταγγέλλει το συμβάν και ζητά τη συμπαράσταση της τοπικής κοινωνίας.Το Δ.Σ. του Συλλόγου σε επικοινωνία που είχε με τον Αντιπεριφερειάρχη Άρτας Βασίλη Ψαθά, στα πλαίσια της αγαστής συνεργασίας για την εύρυθμη λειτουργία της ΠΕ Άρτας, έλαβε τη διαβεβαίωση ότι η Υπηρεσία θα συμπαρασταθεί προς τον υπάλληλο που εκτελούσε τα καθήκοντά του, τόσο ηθικά όσο και νομικά."Ο Σύλλογος υπαλλήλων της Περιφερειακής Ενότητας Άρτας καταδικάζει έντονα τον προπηλακισμό, τον εκφοβισμό και εντέλει τη σωματική βία σε βάρος συναδέλφου, που του ασκήθηκε προσπαθώντας να κάνει τη δουλειά του ευσυνείδητα, πηγαίνοντας άμεσα να ελέγξει το περιεχόμενο έγγραφης καταγγελίας για ρύπανση του περιβάλλοντος», αναφέρεται μεταξύ άλλων στην ανακοίνωση.

epirusgate.blogspot.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ