2012-07-05 18:27:19
Φωτογραφία για Επαφή... τριών αρχηγών για τις προγραμματικές
Τη συνεννόηση των τριών αρχηγών, του πρωθυπουργού κ. Αντώνη Σαμαρά, του προέδρου του ΠΑΣΟΚ κ. Ευάγγελου Βενιζέλου και του προέδρου της ΔΗΜΑΡ κ. Φώτη Κουβέλη, αναμένουν οι συνεργάτες τους προκειμένου να διαβουλευθούν επί των προγραμματικών δηλώσεων.

Οι τρεις αρχηγοί ενδέχεται να συναντηθούν σήμερα ή αύριο ή να υπάρξει μεταξύ τους τηλεφωνική επικοινωνία για να επιλύσουν κάποια ακανθώδη προβλήματα της συνεργασίας τους.

Μετά από τη συνεννόηση των τριών αρχηγών πρόκειται να συναντηθούν οι τρεις συνεργάτες οι κ.κ. Λαζαρίδης, Σκανδαλίδης και Χατζησωκράτης.

Οι τρεις τελευταίοι είχαν εχθές συνάντηση δύο ωρών περίπου, στην οποία συζήτησαν ζητήματα των προγραμματικών δηλώσεων. Σύμφωνα με πληροφορίες από την πλευρά της ΔΗΜΑΡ έχει τεθεί θέμα να μην γίνουν απολύσεις στο δημόσιο, είτε στην επιχειρήσεις του ευρύτερου δημόσιου τομέα οι οποίες θα κλείσουν, είτε μέσω εφεδρείας ή πρόωρης συνταξιοδότησης στις περιπτώσεις των υπαλλήλων του κλειστού δημοσίου τομέα. Εχθές, επίσης, έγινε συζήτηση για την ιδιωτικοποίηση τμημάτων της ΔΕΗ.

Μετά το τέλος της χθεσινής συνάντησης είχε δοθεί η εντύπωση ότι το ραντεβού ανανεώθηκε για σήμερα το μεσημέρι.

Ωστόσο, κρίθηκε αναγκαίο να υπάρξει πρώτα συνεννόηση των αρχηγών και οι συνεργάτες τους που έχουν αναλάβει το ρόλο του διαπραγματευτή να βρίσκονται σήμερα σε αναμονή μέχρι νεωτέρας.

protothema.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ