2012-07-05 18:56:13
Φωτογραφία για Παίκτης δίνει tip σε dealer $100.000 στα nosebleeds του Aria!
Οι πληροφορίες για τα τεράστια cash games που λαμβάνουν χώρα αυτές τις ημέρες στο Aria του Λας Βέκγας πληθαίνουν και τα πόκερ forums έχουν πάρει "φωτιά". Πολλοί είναι οι χρήστες του 2+2 που γράφουν για αυτά τα παιχνίδια στο Aria, στην προσπάθεια τους να ενημερώσουν τον κόσμο που ενδιαφέρεται να μάθει ποιοι συμμετέχουν στα τραπέζια. Σύμφωνα λοιπόν με τις πληροφορίες αυτές τα stakes φτάνουν μέχρι και τα $2.000/$4.000 με straddle $8.000 ενώ το λιγότερο που πρέπει να βάλουν οι παίκτες στα τραπέζια είναι $1 εκατομμύριο.

Ένας από τους dealers που μοίρασε στα τραπέζια αυτά είχε την τύχη να πάρει tip $100.000. Ο χρήστης "subfocused" έγραψε στο 2+2. "Μόλις έφυγα από το Aria όπου έπαιζα μέχρι και πριν μία ώρα. Έμεινα εκεί για περίπου 1 εβδομάδα. Δεν υπάρχει παιχνίδι αυτή τη στιγμή, ωστόσο είμαι σίγουρος πως όλοι τους γιορτάζουν την παρουσία του Yong στο τελικό τραπέζι του One Drop. Πριν δύο νύχτες το παιχνίδι ήταν πολύ καλό ενώ κυκλοφορούν φήμες πως ένας dealer πήρε tip $100.000. Οι dealers είναι σχετικά σιωπηλοί με αυτό το θέμα, πιθανότατα οι υπεύθυνοι του καζίνο τους είπαν να κρατήσουν τις πληροφορίες για αυτούς. Για το μεγάλο τραπέζι των $2.000/$4.000 παίζουν οι Yong, Phua ενώ συμμετείχε και ο Bobby Baldwin. Ο Tom Dwan εμφανίστηκε στην αίθουσα αλλά δεν τον είδα να παίζει."


Σε άλλο post ο ίδιος χρήστης αναφέρει, "Ένας φίλος μου δουλεύει σαν dealer στο Green Valley Ranch και γνωρίζει προσωπικά τους dealers του Aria. Η ιστορία με το tip των $100.000 αληθεύει."

Όπως βλέπετε και στην πρώτη φωτογραφία τα παιχνίδια είναι τεράστια και οι στάκες των παικτών μετρώνται σε εκατομμύρια δολάρια.

Ωστόσο δεν έχουμε μέχρι στιγμής κάποιες πληροφορίες για το ποιος κερδίζει ή χάνει από αυτά τα τραπέζια. Σίγουρα οι επαγγελματίες επιδιώκουν να κερδίσουν πολλά από τους ερασιτέχνες που βρέθηκαν αυτές τις ημέρες στο Λας Βέγκας για τις ανάγκες του τουρνουά του $1 εκατομμυρίου.
TreloKouneli
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ