2012-07-05 21:20:14
Φωτογραφία για Οι νέες φανέλες της Μάντσεστερ Σίτι
Η Μάντσεστερ Σίτι παρουσίασε τις εμφανίσεις της για τη νέα ποδοσφαιρική σεζόν, με τον διάσημο οπαδό της Νόελ Γκάλαχερ να παίζει το ρόλο του μοντέλου. Δείτε photos!

Την ημέρα που οι παίκτες της Μάντσεστερ Σίτι επέστρεψαν στην βάση τους και είχαν την πρώτη τους προπόνηση ενόψει της νέας σεζόν, η διοίκηση των πρωταθλητών Αγγλίας επέλεξε να προχωρήσει στα "αποκαλυπτήρια" των νέων εμφανίσεων της ομάδας.

Η παρουσίαση είχε μάλιστα μία καιτονομία, καθώς ρόλο μοντέλου δίπλα στον αρχηγό των "πολιτών", Βενσάν Κομπανί, πήρε ο διάσημος μουσικός και οπαδός της Σίτι, Νόελ Γκάλαχερ!

Η φωτογράφηση των δύο ανδρών πραγματοποιήθηκε στο περιθώριο του μουσικού φεστιβάλ "Rock Werchter" στο Βέλγιο, όπου ο Κομπανί είχε ανέβει στη σκηνή για να παρουσιάσει μπροστά σε 80.000 κόσμο τον Γκάλαχερ, ενώ αμφότεροι οι δύο άνδρες δήλωσαν ενθουσιασμένοι από τις νέες εμφανίσεις.

 

"Η νέα εντός έδρας εμφάνιση είναι υψηλής κλάσης. Ίσως είναι η καλύτερη που είχαμε εδώ και μία δεκαετία.

Μου άρεσε επίσης που η Umbro (εταιρία που ντύνει τη Μάντσεστερ Σίτι) διατήρησε την κληρονομιά μας στην νέα εκτός έδρας εμφάνιση.

Δεν υπάρχει αμφιβολία πως είμαστε οι πιο καλά ντυμένοι πρωταθλητές όλων των εποχών", τόνισε ο Γκάλαχερ κατά τη διάρκεια της φωτογράφησης.

Να σημειωθεί ότι στην κλασική εμφάνιση της Σίτι έχει προστεθεί στο λαιμό και το μαύρο χρώμα, έχοντας επιρροή από τις εμφανίσεις της ομάδας το 1969 (πήρε το Κύπελλο Αγγλίας) και το 1970 (πήρε το Λιγκ Καπ), ενώ η νέα εκτός έδρας εμφάνιση παραπέμπει στο 1934 και το 1956 όπου η ομάδα του Μάντσεστερ αναδείχτηκε αμφότερες τις χρονιές Κυπελλούχος Αγγλίας.
sfirixtranews
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ