2012-07-05 23:26:27
Φωτογραφία για Ανοίγει η αυλαία ανασύστασης στο ΠΑΣΟΚ
Το πρώτο βήμα για τη διαδικασία ανασύστασης του ΠΑΣΟΚ θα γίνει την Παρασκευή με την πραγματοποίηση της Εθνικής Συνδιάσκεψης του Κινήματος στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας.

Οι εργασίες της Συνδιάσκεψης έχει προγραμματιστεί να ξεκινήσουν στις 10:00 το πρωί, με βιντεοπροβολή μηνύματος εκ μέρους του προέδρου της Ομάδας των Σοσιαλιστών και Δημοκρατών στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο, Χάνες Σβόμποντα, καθώς επίσης και με χαιρετισμό του προέδρου του Ευρωπαϊκού Σοσιαλιστικού Κόμματος Σεργκέι Στάνισεφ.

Η διαδικασία θα συνεχιστεί με χαιρετισμό που θα απευθύνουν εκπρόσωποι εκ μέρους κομμάτων που έχουν κληθεί στη Συνδιάσκεψη.

Το κόμμα του Φώτη Κουβέλη θα εκπροσωπήσει ο Γραμματέας της ΔΗΜΑΡ Σπύρος Λυκούδης, ο οποίος θα απευθύνει χαιρετισμό, καθώς επίσης και ο εκπρόσωπος Τύπου του κόμματος, Ανδρέας Παπαδόπουλος.

Αμέσως μετά ακολουθεί η κεντρική ομιλία του προέδρου του ΠΑΣΟΚ. Ο Ευάγγελος Βενιζέλος αναμένεται να αναφερθεί στη νέα φυσιογνωμία που οραματίζεται για το Κίνημα.

Σύμφωνα με πηγές της Ιπποκράτους, πρόκειται για την έναρξη μιας πολύμηνης ενδοκομματικής διαδικασίας που θα οδηγήσει το φθινόπωρο, κατά πάσα πιθανότητα στις αρχές Νοεμβρίου, σε Συντακτικό Συνέδριο, το οποίο θα αποφασίσει για τη μελλοντική φυσιογνωμία του ΠΑΣΟΚ.
skai.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ