2012-07-06 03:54:03
Φωτογραφία για Συλλήψεις για ναρκωτικά στην Αττική
Περισσότερα από 18 κιλά ηρωίνης και οπλοστάσιο, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν από τη Δίωξη Ναρκωτικών, σε εργαστήριο νόθευσης και... συσκευασίας ναρκωτικών, που εντοπίστηκε, το μεσημέρι της Τετάρτης, στην Καλλιθέα. Παράλληλα, εξιχνιάστηκαν άλλες δύο σοβαρές υποθέσεις διακίνησης ουσιών και κατασχέθηκαν 83,2 κιλά ακατέργαστης κάνναβης και 4,5 κιλά κοκαΐνης, στους Αγίους Αναργύρους και στο αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος, αντίστοιχα.

Το εργαστήριο στην Καλλιθέα εντοπίστηκε μετά από πληροφορίες και έρευνες της Δίωξης Ναρκωτικών Αττικής. Στη συνέχεια έγινε έφοδος κατά την οποία συνελήφθη 34χρονος Αλβανός, ο οποίος διακινούσε, συστηματικά, μεγάλες ποσότητες ναρκωτικών σε μικρεμπόρους στην Αθήνα. Εκτός από την ηρωίνη, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 6,1 κιλά ακατέργαστης κάνναβης, 450 γραμμάρια κοκαΐνης, 4,8 κιλά σκόνης για νόθευση των ναρκωτικών, δύο τυφέκια καλάσνικοφ, με δύο γεμιστήρες και δύο σιγαστήρες, ένα πιστόλι, με γεμιστήρα και σιγαστήρα, 139 φυσίγγια διαφόρων διαμετρημάτων, όλα τα σύνεργα του εργαστηρίου, 700 ευρώ, δύο κινητά τηλέφωνα και μια ζυγαριά ακριβείας.


Παράλληλα στους Αγίους Αναργύρους, συνελήφθησαν δύο αλλοδαποί αλβανικής καταγωγής και ένας Έλληνας, στην κατοχή των οποίων βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 83,2 κιλά ακατέργαστης κάνναβης, 2.200 ευρώ, έξι κινητά τηλέφωνα και τρία ΙΧ αυτοκίνητα.

Το ίδιο βράδυ συνελήφθη στον Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών «Ελευθέριος Βενιζέλος», από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Δίωξης Ναρκωτικών της Ασφάλειας Αττικής, 48χρονος Έλληνας, ο οποίος είχε αφιχθεί αεροπορικώς από το Σάο Πάολο Βραζιλίας μέσω Βουδαπέστης και είχε επιμελώς κρυμμένα, στα τοιχώματα έξι γυναικείων τσαντών, 4,55 κιλά κοκαΐνης.
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ