2012-07-06 10:49:05
Φωτογραφία για Νέα τροπή στην υπόθεση του μακελειού στον Προφήτη Ηλία
Νέα τροπή φαίνεται πως παίρνει η υπόθεση του μακελειού στον Προφήτη Ηλία με την τοπική κοινωνία στον απόηχο της τραγωδίας να επιχειρεί σήμερα να κλείσει μια για πάντα το ματωμένο κεφάλαιο της υπόθεσης.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το περίφημο Glock που βρέθηκε πλάι στο νεκρό σώμα του Πρίαμου Ξυδάκη φαίνεται πώς... μίλησε αποκαλύπτοντας τα μυστικά της υπόθεσης.

Οι πηγές αναφέρουν πως από τα αποτελέσματα των εγκληματολογικών εργαστηρίων της Αθήνας προκύπτει πως πάνω στο όπλο βρέθηκαν ίχνη DNA του νεκρού Ξυδάκη και κανένα ίχνος γενετικού υλικού του 17χρονου γιου του κρεοπώλη που χτες αφέθηκε ελεύθερος.

Επίσης σημειώνεται πως εντοπίστηκε γενετικό υλικό που ανήκει στον ιδιοκτήτη της καφετέριας που φέρεται να παρέδωσε το όπλο στην αστυνομία μια μέρα μετά το φονικό.

Όπως είναι γνωστό, το πιστόλι παραδόθηκε με καθυστέρηση στις αστυνομικές αρχές, ενώ το στοιχείο αυτό αποτελεί ένα από τα βασικά «χαρτιά» των δικηγόρων υπεράσπισης, όπως φάνηκε και από τις επίσημες δηλώσεις τους.

Αν επαληθευθεί αυτή η πληροφορία, τότε καταρρέει ένα από τα βασικά επιχειρήματα στην όλη υπόθεση, που θέλει τον 17χρονο γιο του 52χρονου να κρατούσε το όπλο την μοιραία βραδιά.

newsbeast.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ