2012-07-06 11:53:37
Φωτογραφία για Οι ληστές πυροβολούσαν, αλλά το θύμα… έδερνε!
Πολύ «σκληρό καρύδι» αποδείχθηκε ένας ιδιοκτήτης καφέ για τους δυο επίδοξους ληστές που του επιτέθηκαν μόλις έκλεισε το κατάστημά του στην Ερμιόνη Αργολίδας! Αν και οι κακοποιοί άνοιξαν πυρ εναντίον του με πιστόλι, εκείνος κατάφερε να τους… δείρει και να τους τρέψει σε φυγή!

Ο επιχειρηματίας αντιλήφθηκε έγκαιρα τους δυο κουκουλοφόρους που βγήκαν από μια συστάδα θάμνων κρατώντας ο ένας πιστόλι και ο άλλος σιδερογροθιά. Πέταξε πάνω τους το μηχανάκι του και τράπηκε σε φυγή, αλλά αυτός με την σιδερογροθιά τον πρόλαβε και άρχισαν να παλεύουν. Μια γροθιά στο πρόσωπο ήταν αρκετή για να τεθεί εκτός μάχης ο ληστής, αλλά ο συνεργός του πυροβόλησε δύο φορές εναντίον του επιχειρηματία που άρχισε να τρέχει, καλώντας ταυτόχρονα την Αστυνομία από το κινητό του!

Οι δράστες φοβήθηκαν ότι θα έπεφταν στα χέρια των αστυνομικών και προσπάθησαν να διαφύγουν με το μοτοποδήλατο του παρ’ ολίγον θύματός τους. Όμως, ο επιχειρηματίας δεν είχε εγκαταλείψει τη μάχη! Έπεσε πάνω τους και προσπάθησε να τους ρίξει από το μηχανάκι σε μια χαράδρα στην άκρη του δρόμου! Ωστόσο, εγκατέλειψε την προσπάθειά του όταν ο δεύτερος κουκουλοφόρος τον σημάδεψε με το πιστόλι του!

Τελικά, οι δράστες κατάφεραν να ξεφύγουν εγκαταλείποντας το δίκυκλο κοντά στο γήπεδο της Ερμιόνης, όπου βρέθηκε και εξετάζεται για δακτυλικά αποτυπώματα όπως και ένας άδειος κάλυκας και μια σφαίρα των 9 mm που βρήκαν οι αστυνομικοί στον τόπο της συμπλοκής, έξω από το καφέ.
Eglimatikotita
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ