2012-07-06 14:04:02
Φωτογραφία για Δεκάδες επιθέσεις αλλοδαπών κατά ανυπεράσπιστων ηλικιωμένων
ΤΙ ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΠΟΥΝ ΓΙΑΥΤΑ ΟΙ ΑΝΤΙΡΑΤΣΙΣΤΕΣ;;; ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΜΙΑ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΥΠΕΡ ΤΟΥΣ ΠΑΛΙ;;;

Στο στόχαστρο, κυρίως αλλοδαπών κακοποιών, βρίσκονται ηλικιωμένα άτομα τα οποία τα παρακολουθούν τη στιγμή που μπαίνουν σε τράπεζες για να κάνουν ανάληψη χρημάτων. Στη συνέχεια τα ακολουθούν και τους επιτίθενται την κατάλληλη στιγμή αρπάζοντας τα χρήματα που πήραν. Ανάλογο περιστατικό σημειώθηκε στις 10 το πρωί στην οδό Λασκαρίδου 110, στην Καλλιθέα, με θύμα μία 76χρονη στην οποία επιτέθηκαν δύο αλλοδαποί, τη χτύπησαν και της πήραν τσάντα με 4.000 ευρώ που είχε πάρει από υποκατάστημα τράπεζας.

Κύριο χαρακτηριστικό της επίθεσης σε βάρος της ηλικιωμένης είναι ότι δεκάδες πολίτες παρακολουθούσαν αμέτοχοι τη σκηνή, χωρίς κανένας να προστρέξει και να τη βοηθήσει τη στιγμή που τη χτυπούσαν και της έπαιρναν την τσάντα οι δύο αλλοδαποί.

Ήταν μία ακόμα επίθεση σε βάρος ηλικιωμένων το τελευταίο διάστημα. Την περασμένη Πέμπτη ληστές είχαν δολοφονήσει έναν ηλικιωμένο για να του αρπάξουν τη σύνταξη.

Οι αδίστακτοι κακοποιοί τού άρπαξαν 1.100 ευρώ και τον άφησαν δεμένο και φιμωμένο, με συνέπεια να πεθάνει από ασφυξία, στην είσοδο της διώροφης κατοικία στην οποία διέμενε, στην οδό Ερασινίδου 26, στο Παγκράτι.

Οι δράστες παρακολουθούσαν το θύμα και όταν το είδαν να βγαίνει από την τράπεζα, το ακολούθησαν έως την οικία του.
TreloKouneli
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ