2012-07-06 14:30:09
Φωτογραφία για Πα-τέρας σκότωσε την 8χρονη κόρη του αφού τη βασάνισε με σίδερο!
Η είδηση έρχεται από το Ντουμπάι και πραγματικά σοκάρει καθώς "πατέρας" σκότωσε την οκτάχρονη κόρη του αφού πρώτα τη βασάνισε μαζί με την αδερφή της με καυτό σίδερο.

Ο λόγος για τον 29χρονο Χαμάντ Αλ Σαόντ Σεράουι, ο οποίος κατηγορείται για τη δολοφονία της οκτάχρονης Ουαντίμα και την κακοποίηση της επτάχρονης Μειρά, στο σπίτι τους στο Ντουμπάι.

Η άτυχη Ουαντίμα υπέκυψε στα τραύματά της ενώ η αδελφή της έχει μείνει ανάπηρη μετά τα βασανιστήρια που υπέστη από τον Αλ Σεράουι και την εγκυμονούσα σύζυγό του.

Το σώμα της Ουαντίμα βρέθηκε τον περασμένο μήνα, ενώ σύμφωνα με τον εισαγγελέα τα βασανιστήρια των κοριτσιών διήρκησαν έξι ολόκληρους μήνες.

Οι εισαγγελείς τους έχουν ήδη καταδικάσει σε φυλάκιση, ενώ το ζευγάρι μπορεί να τιμωρηθεί ακόμη και με θάνατο μπροστά στο εκτελεστικό απόσπασμα.

O Aλ Σεράουι είπε στο δικαστήριο ότι είναι αδύνατον να είχε σκοτώσει την κόρη ενώ αρνήθηκε ότι έβλαψε την άλλη κόρη του, υποστηρίζοντας πως την πήρε στο νοσοκομείο όταν είδε ότι το χέρι της ήταν σπασμένο.

Ωστόσο η σύντροφος του και παράλληλα σύνεργός του στην αποτρόπαια αυτή πράξη, παραδέχθηκε πως εκείνη τραυμάτισε την Μειρά.
madata.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Tσάμπα χαρήκαμε!!!
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Tσάμπα χαρήκαμε!!!
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ