2012-07-06 16:32:36
Φωτογραφία για Στρατούλης: Όχι στις ιδιωτικοποιήσεις- Θα στείλουμε στη φυλακή όσους ξεπουλήσουν δημόσιο πλούτο
Παραθέτω ένα απόσπασμα από την πρωινή συνέντευξη του οπλαρχηγού Δημήτρη Στρατούλη στο Mega:

Εμείς είμαστε ριζικά αντίθετοι με το πρόγραμμα ιδιωτικοποιήσεων της κυβέρνησης. ..Απέμειναν οι επιχειρήσεις στρατηγικής σημασίας ή οι υποδομές στρατηγικής σημασίας. Αυτές πουλάνε και αυτές Γερμανοί επενδυτές θέλουν να έρθουν να πάρουν στην Ελλάδα και να είναι και με μισθούς πείνας οι εργαζόμενοι.

 Είμαστε αντίθετοι, θεωρούμε ότι είναι το μεγαλύτερο οικονομικό και πολιτικό σκάνδαλο μετά την υπογραφή των ...μνημονίων και το εννοούμε ότι θα κάνουμε πολύ μεγάλο έλεγχο αν βρεθούμε στην κυβέρνηση, ακόμα και φυλακή θα στείλουμε αυτούς που θα ξεπουλήσουν έναντι πινακίου φακής τον δημόσιο πλούτο της χώρας, αυτό τον δημόσιο πλούτο τον λίγο που απέμεινε. Καθαρές κουβέντες καθαροί λογαριασμοί. Να δούμε ποιος θα υπογράψει. Επίσης να πω ότι θα ακυρώσουμε ως αριστερή κυβέρνηση ,να μην έρθει να πάρει τη ΔΕΗ,(εννοεί επενδυτής ) να μην έρθει να πάρει την Εγνατία Οδό.

Σχόλιο Παραπολιτικής: Αν ο ΣΥΡΙΖΑ δεν αποδοκιμάσει τις αντιδημοκρατικές απειλές του στελέχους του, προκύπτει ένα μείζον πολιτικό ζήτημα. Η υιοθέτηση ενός επαναστατικού κι εκδικητικού λόγο από το κόμμα της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης θα οδηγήσει τη χώρα με ακρίβεια στο χάος και τον διχασμό.
Parapolitiki.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Βασικός ο Σταφυλίδης
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Βασικός ο Σταφυλίδης
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ