2012-07-06 22:12:24
Φωτογραφία για Κινδύνευσε από επίθεση αδέσποτου σκύλου στην Ηγουμενίτσα
Σχεδόν καθημερινά γινόμαστε μάρτυρες επιθέσεων αδέσποτων σκύλων σε συμπολίτες μας, τόσο στην Ηγουμενίτσα, όσο και... στην ευρύτερη περιοχή της.

Αποτέλεσμα αυτών να κινδυνεύουν ανθρώπινες ζωές, αφού τα παραδείγματα των επιθέσεων σε συμπολίτες μας είναι πολλά. Μάλιστα πολλοί εκφράζουν ανοιχτά, μέσω της εφημερίδας μας, τους φόβους τους και την ανησυχία τους, για αυτό που συμβαίνει σε τακτά χρονικά διαστήματα και όχι μόνο σε απόμακρες και ερημικές περιοχές, αλλά ακόμη και στο κέντρο της θεσπρωτικής πρωτεύουσας.

Ένα παρόμοιο περιστατικό, σημειώθηκε χθες, στο χώρο της Εμπορικής Τράπεζας, όπου μαινόμενος αδέσποτος σκύλος, επετέθη σε έγκριτο συμπολίτη μας, με αποτέλεσμα να κινδυνεύσει η σωματική του ακεραιότητα, αφού ο σκύλος του έσκισε το παντελόνι.

Το ευτύχημα ώστε να μην υπάρξει δυσάρεστη συνέχεια, ήταν ότι στο σημείο αυτό προσέτρεξαν συμπολίτες μας, οι οποίοι και απομάκρυναν με τη βία τον μαινόμενο σκύλο.


Για τα φαινόμενα αυτό τα οποία και συχνά-πυκνά σημειώνονται στην πόλη και όχι μόνο, πρέπει να βρεθεί άμεσα λύση, ώστε να μη συνεχιστούν. Πρέπει να βρεθεί κάποιος αρμόδιος φορέας (Δήμος, Αντιπεριφέρεια), αλλά κυρίως το Φιλοζωικό Σωματείο, ώστε να περισυλλέξουν τα επικίνδυνα αυτά ζώα, αφού υπεράνω όλων είναι η ανθρώπινη ζωή.

Είναι γεγονός η έλλειψη ειδικού χώρου φιλοξενίας αδέσποτων ζωών στην ευρύτερη περιοχή μας, ωστόσο, έστω και τώρα, η πολιτεία, με τους τοπικούς φορείς, οφείλουν να συσκεφθούν, ώστε να βρεθεί η καλύτερη δυνατή λύση για την αντιμετώπιση του σοβαρού αυτού προβλήματος, που δεν μας τιμά διόλου, ως τουριστικό άλλωστε προορισμό.

892fm.blogspot.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ