2012-07-06 23:14:04
Φωτογραφία για Σε λειτουργία το site της ανασύστασης του ΠΑΣΟΚ
Ανακοινώθηκε στο πλαίσιο της Εθνικής Συνδιάσκεψης του ΠΑΣΟΚ, η έναρξη λειτουργίας της ιστοσελίδας anasistasipasok.gr, μέσω της οποίας καλούνται όλοι οι ενδιαφερόμενοι να... συμμετέχουν σε μια διευρυμένη συζήτηση για τη δημιουργία των νέων θέσεων του Κινήματος.

Με κεντρικό μήνυμα «η σκέψη σου, πολιτική μας πρόταση», το anasistasipasok.gr αποσκοπεί στο να αποτελέσει έναν χώρο συνάντηση όσων επιθυμούν να συμβάλουν στην ανασύσταση του κινήματος.

Κάθε φίλος του κόμματος μπορεί να συμμετάσχει είτε σχολιάζοντας τα θέματα συζήτησης που προτείνονται για προβληματισμό και συζήτηση είτε θέτοντας νέα θέματα γενικού ή τοπικού ενδιαφέροντος.

Επιπλέον στο site anasistasipasok.gr θα υπάρχει μια βάση η οποία θα φιλοξενεί, εν είδει «ημερολογίου», εκδηλώσεις που θα γίνονται σε όλη την Ελλάδα και θα αφορούν στην ανασύσταση του κινήματος.

Στόχος της λειτουργίας της ιστοσελίδας είναι να διατυπωθούν νέες ιδέες και απόψεις, οι οποίες θα αποτελέσουν τη βάση της συζήτησης για τη διαμόρφωση της φυσιογνωμίας αλλά και της νέας διάρθρωσης του ΠΑΣΟΚ.
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ