2012-07-06 23:36:04
Φωτογραφία για 9 τρόποι για να βελτιώσετε τη ζωή σας!
Η ζωή του καθενός και ο τρόπος που επιλέγει να τη ζήσει είναι καθαρά προσωπική υπόθεση! Υπάρχουν όμως εννιά αντικειμενικές προτάσεις που θα φανούν χρήσιμες σε εσάς και στους φίλους σας, προκειμένου να δείτε με αισιοδοξία τη ζωή σας, παρά τις προσωπικές ή επαγγελματικές δυσκολίες που ενδεχομένως αντιμετωπίζετε.

Ας ξεκινήσουμε λοιπόν με αυτούς τους 9 τρόπους για να βελτιώσετε τη ζωή σας!

1) ΜΗΝ ΚΛΕΙΝΕΤΕ ΤΗΝ ΠΟΡΤΑ ΣΤΗ ΖΩΗ...

δεν πρέπει να τα παρατάτε, πιστεύοντας ότι όλα τελείωσαν και δεν μπορείτε να κάνετε απολύτως τίποτα για να ανατρέψετε την παρούσα κατάσταση... ΠΑΝΤΑ υπάρχει κάτι!

2) ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΔΙΠΛΑ ΣΑΣ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΘΕΛΕΤΕ...

είναι μεγάλο λάθος να βρίσκεστε με άτομα που δεν εκτιμάτε και θαυμάζετε. Σκεφτείτε ποιοι αξίζουν να βρίσκονται δίπλα σας. ΠΑΝΤΑ υπάρχουν κάποιοι!

3) ΑΝΑΘΕΩΡΗΣΤΕ...

σκεφτείτε τι θέλετε απ΄ τη ζωή σας, τι έχετε καταφέρει ως τώρα, ποια ειναι τα σχέδια σας και ποια ήταν και είναι τα όνειρα σας... ΠΟΤΕ μην σταματήσετε να τα κυνηγάτε!


4) Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΦΑΣΗ...

αποφασίστε οτι αξίζετε να είστε ευτυχισμένοι και μην αφήσετε κανεναν να σας το χαλάσει... ΠΑΝΤΑ ΝΑ ΧΑΜΟΓΕΛΑΤΕ!

5) ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΕΡΧΟΝΤΑΙ...

μην ξεχνάτε οτι οι δυσκολίες ειναι για καλό και ό,τι δεν μας σκοτώνει μας κάνει πιο δυνατούς... ΜΗΝ τα παρατάτε!

6) ΜΗ ΦΟΒΑΣΤΕ ΝΑ ΑΓΑΠΗΣΕΤΕ...

ακόμα κι αν έχετε πληγωθεί από σχέσεις του παρελθόντος, μη διστάσετε να ξαναπροσπαθήσετε και ίσως αυτή τη φορά να αξίζει τον κόπο... ΟΛΑ αλλάζουν!

7) ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ ΕΥΤΥΧΙΑ...

επιλέξτε μια δουλειά που θα σας ικανοποιεί και θα σας κάνει να νιώθετε χαρούμενοι και ασφαλείς. Μη νιώθετε ποτέ μειονεκτικά για την εργασία σας... ΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟΠΕΠΟΙΘΗΣΗ!

8) Η ΖΩΗ ΣΑΣ ΑΝΗΚΕΙ...

όλες οι ευκαιρίες περιμένουν να τις αρπάξετε,όλες οι εμπειρίες περιμένουν να τις ζήσετε... ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΧΕΡΙ ΣΑΣ!

9) ΟΛΑ ΠΕΡΝΑΝΕ...

οι κακές στιγμές και εμπειρίες πάντα ξεπερνιούνται με το πέρασμα του χρόνου... μην επιτρέψετε στο παρελθόν σας να σταθεί εμπόδιο στο μέλλον σας: ΝΑ ΚΟΙΤΑΤΕ ΠΑΝΤΑ ΜΠΡΟΣΤΑ!

ΚΑΙ ΝΑ ΘΥΜΑΣΤΕ ΟΤΙ ΜΕ ΤΟΝ ΕΝΑΝ Ή ΜΕ ΤΟΝ ΑΛΛΟΝ ΤΡΟΠΟ... Η ΖΩΗ ΠΑΝΤΑ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ!

Αυτό ρε παιδιά είναι η ζωή. Έχει τα up και τα down της. Πρέπει να κάνουμε υπομονή και να κυνηγάμε ό,τι μπορούμε, ακόμα και αν βρισκόμαστε στον πάτο. Θα έρθουνε καλά πράγματα, μόνο υπομονή και επιμονή να έχετε και θα δείτε...
coolweb.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ