2012-07-07 00:49:09
Φωτογραφία για Βabysitter έκανε ένεση ηρωίνης και κοκαΐνης σε 9 μηνών μωρό και το σκότωσε
Η είδηση είναι κάτι παραπάνω από σοκαρίστική. Δεν το χωράει ανθρώπινος νους!Ο Oscar Sanchez-Rivera και η Viameri Santana-Berrios ήταν υπεύθυνοι για το 9 μηνών μωρό όταν πέθανε από υπερβολική δόση ναρκωτικών. Το νεαρό ζευγάρι κατηγορείται για την δολοφονία του με ένεση ηρωίνης και κοκαΐνης.

Οι γιατροί βρήκαν σημάδια βελόνας στα χέρια και τα πόδια του όπως και ίχνη των ναρκωτικών στο σώμα του. Ο ιατροδικαστής υποστήριξε στο δικαστήριο της Philadelphia ότι ο Milton Rojas, όπως ήταν το όνομα του μωρού, ότι η ποσότητα των ναρκωτικών στο σώμα του ήταν τέτοια που έμοιαζε με κάποιον που έχει δηλητηριαστεί το σώμα του με ουσίες. Κατά την διάρκεια της προανάκρισης ακούστηκαν σοκαριστικές λεπτομέρειες για το θάνατο του αγοριού.

Ο παιδιάτρος δήλωσε στο δικαστήριο ότι αναγνώρισε τα σημάδια τα οποία βρίσκεις συνήθως σε χρήστες ναρκωτικών όταν προσπάθησε να επαναφέρει στη ζωή το μωρό. Υποστήριξε πως τον κάλεσαν στο σπίτι λέγοντας πως το αγγελούδι έχει χάσει τις αισθήσεις του.

Η 27χρονη τον οδήγησε στην κρεβατοκάμαρα όπου είδε τον 24χρονο σύντροφό της να στέκεται πάνω από το σώμα του μωρού που ήταν γυμνό, πάνω σε μία πετσέτα στο κρεβάτι.
dete.gr
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ