2012-07-07 11:48:03
Φωτογραφία για Βελάσκες και Παναθηναϊκή Συμμαχία
Τον Βελάσκες δεν τον έχουμε δει ακόμη με την πράσινη φανέλα, ωστόσο ο νεαρός στόπερ θα μπορούσε εκτός από αγωνιστικά να βοηθήσει και διοικητικά τον σύλλογο. Ίσως αυτό σκέφτηκε ο Αλαφούζος.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της εφημερίδας Sportday, το νέο απόκτημα του Παναθηναϊκού, ο 22χρονος Βελάσκες, θα μπορούσε να συμβάλει και στα διοικητικά του Παναθηναϊκού, και δη στην οικονομική ενίσχυση της Παναθηναϊκής Συμμαχίας.

Ο ποδοσφαιριστής από την Βενεζουέλα είναι παντρεμένος από τα 19 του χρόνια με την Χριστίνα Σαντόρο. Και αυτό είναι σημαντικό και από επιχειρηματικής πλευράς, αφού εκτός από όμορφη κοπέλα είναι και κόρη ενός πάμπλουτου επιχειρηματία, και όπως συνεπάγεται, με ιδιαίτερη ισχύ.

Μάλιστα, το ότι επεμβαίνει στις ζωές του νέου ζευγαριού είανι γνωστό, καθώς φήμες θέλουν να έχει μεσολαβήσει ώστε η Χριστίνα να προσληφθεί από τηλεοπτικό σταθμό για να παρουσιάζει τις αθλητικές ειδήσεις, ενώ ο Βελάσκες – που ζει βασιλικά στο Λεβάντε – κάθε φορά που έπρεπε να μεταβεί στην πατρίδα του για τις υποχρεώσεις του με την Εθνική της Βενεζουέλας, ο πεθερός του τού είχε έτοιμο το ιδιωτικό του τζετ που τον περίμενε στο αεροδρόμιο του Καστεγιόν για να τον μεταφέρει στην πατρίδα του.


Αφού λοιπόν έχει τέτοια αδυναμία στον Βελάσκες και δεν θέλει να τον βλέπει να ταλαιπωρείται, σύμφωνα πάντα με το δημοσίευμα, θα μπορούσε ίσως να τον επηρεάσει να συμβάλλει το... κατιτίς του και στο ταμείο της Παναθηναϊκής Συμμαχίας. Πάντως για τον Αλαφούζο, λογικά, δεν θα είναι δύσκολο να «ψήσει» τον διεθνή στόπερ πηγή: www.gazzetta.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ