2012-07-07 11:37:04
Φωτογραφία για Ανέλαβε την Εθνική Ολλανδίας ο Φαν Χάαλ
Τον πάγκο της εθνικής Ολλανδίας ανέλαβε από την Παρασκευή ο Λουίς Φαν Χάαλ για δεύτερη φορά στην καριέρα του. Μετά την αποτυχημένη παρουσία των «τουλιπών» στο Euro και την παραίτηση του Μπερτ Φαν Μάρβαϊκ, ο 60χρονος Ολλανδός καλείται να οδηγήσει και πάλι την εθνική της χώρας του στις επιτυχίες, στο δεύτερο πέρασμα του. Βοηθός του ο Ντάνι Μπλιντ, ο οποίος αποχώρησε από τον Άγιαξ.

Η θέση του ομοσπονδιακού τεχνικού ήταν κενή από τις 27 Ιουνίου, όταν και έπεσαν οι «τίτλοι τέλους» με τον πρώην τεχνικό και οι αρμόδιοι της ολλανδικής ομοσπονδίας προσέγγισαν έναν γνώριμο τους. Ο Φαν Χαλ επιστρέφει στον πάγκο των «οράνιε» για δεύτερη φορά, καθώς είχε «καθίσει» και την περίοδο 2000-2002, όπου είχε αποτύχει να οδηγήσει την Ολλανδία στο Μουντιάλ της Ιαπωνίας και της Νότιας Κορέας.

Ο νέος «εκλέκτορας» της Ολλανδίας βρισκόταν μακριά από τους πάγκους από τον Μάιο του 2011, όταν είχε αποχωρήσει από την Μπάγερν Μονάχου. Με το συνεργάτη του στην εθνική, Ντάνι Μπλιντ έχουν συνεργαστεί ξανά στο παρελθόν, στη θητεία τους στον Άγιαξ.

Πηγή: Sport-fm.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ