2012-07-07 16:24:32
Φωτογραφία για ΤΕΤ - Α - ΤΕΤ ΖΑΡΝΤΙΜ ΜΕ ΚΑΡΟΛ ΚΑΙ ΜΕΓΙΕΡΙ *VIDEOS*
Δεκάλεπτη συνομιλία με τους Κάρολ και Μέγιερι είχε μετά το τέλος της πρωινής προπόνησης ο Λεονάρντο Ζαρντίμ.

Η σημερινή πρωινή προπόνηση κράτησε δύο ώρες. Ο Λεονάρντο Ζαρντίμ ετοίμασε ένα ποιοτικό πρόγραμμα εκγύμνασης και οι παίκτες ήταν πραγματικά σκασμένοι μετά το τέλος του, αφού άλλωστε, τώρα μπαίνουν οι βάσεις για τη νέα σεζόν και η κούραση είναι δεδομένη.

Ο Πορτογάλος τεχνικός άρχισε τα τετ α τετ με τους παίκτες, καθώς θέλει να δουλέψει μέχρι και την παραμικρή λεπτομέρεια και κατά τη διάρκεια της προπόνησης, κάλεσε κοντά του τον Ράφικ Τζεμπούρ μετά το φινάλε μίας άσκησης για τα τελειώματα των φάσεων.

Μετά το τέλος της προπόνησης, μάλιστα, είχε δεκάλεπτη συνομιλία με τους Ρόι Κάρολ και Μπάλας Μέγκερι, με τον μεταφραστή να μεταφέρει τα λόγια του και τους δύο τερματοφύλακες να ακούν με προσοχή τον προπονητή τους.

Άλλωστε, η κούρσα για τα "βασικά γάντια" ενόψει της νέας σεζόν είναι τελείως ανοιχτή, καθώς ο Ζαρντίμ αξιολογεί από μηδενική βάση όλους τους παίκτες.


Ο καλύτερος θα παίζει! Τόσο ο Βορειοϊρλανδός όσο και ο Ούγγρος δουλεύουν σκληρά, όπως και οι άλλοι δύο τερματοφύλακες της ομάδας, οι Ανδρέας Γιαννιώτης και Σήφης Δασκαλάκης.

Κάρολ και Μέγιερι ήταν οι δύο τελευταίοι παίκτες που μπήκαν στο πούλμαν για την επιστροφή της ομάδας στο ξενοδοχείο.

Ο Ζαρντίμ με τους συνεργάτες του και τον Ντάρκο Κοβάτσεβιτς επέστρεψαν στο ξενοδοχείο με τα πόδια και μάλιστα... τρέχοντας!

Δείτε τα βίντεο του "sport24.gr":
VIDEO
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Στο Άρνεμ ο Ζιλς Μπαρνς
ΕΠΟΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Στο Άρνεμ ο Ζιλς Μπαρνς
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ