2012-07-07 17:46:49
Φωτογραφία για Άδωνις -> Θα ξεφτιλιστεί ο βουλευτής αν μετακινείται με λεωφορεία και τρένα»
Τα τρένα και τα λεωφορεία βλάπτουν τη δημοκρατία!!! Δεν είναι δικό μου συμπέρασμα. Το είπε ο σοφός μπουμπούκος. Ξέρετε, ο Άδωνης, αυτός που ξέρει και από γεωγραφία. Που είπε, ότι ο Ισημερινός και το Εκουαδόρ είναι διαφορετικά κράτη!

Τι είπε πάλι ο πλασιέ προπαγάνδας; Ότι είναι ξεφτίλα, να πάνε στη βουλή οι βουλευτές με λεωφορείο! Μόνο με πολυτελές αυτοκίνητο πρέπει να κυκλοφορούν.

Αγόρι μου. Δικά σου λογάκια είναι αυτά, ή της Ευγενείας; Μάλλον δικά σου είναι. Όπως και τότε που απειλούσες το indymedia. Ώστε Άδωνη, όλοι εμείς, που δεν έχουμε πολυτελές αμάξι, είμαστε ξεφτίλες; Πέστα μανάρι μου, να δει το γίδι τι ψηφίζει.

Αλλά Άδωνη, είχα την εντύπωση, πως άλλα ξεφτιλίζουν τον άνθρωπο. Το να λες αυτά που λες εσύ για παράδειγμα. Το να ψηφίζεις μνημόνια, τα οποία όπως λες σιχαίνεσαι, αλλά πάλι θα τα ξαναψήφιζες!, το να ξεπουλάς τη χώρα και το λαό, το να κόβεις μισθούς, συντάξεις, φάρμακα από ασθενείς, να κλείνεις παιδικούς σταθμούς και...


νοσοκομεία και όλα αυτά τα οποία κάνετε, για να έχετε αμάξια να κυκλοφορείτε.

Γιατί τα αμάξια σας, βουλευτά, δεν καίνε βενζίνη. Καίνε το φάρμακο του αρρώστου, καίνε το μισθό του φτωχού. Και σεις δεν τρώτε από τα δικά σας. Τρώτε τη σύνταξη του ηλικιωμένου, τρώτε την περιουσία του μικρομεσαίου. Και αυτό που κάνετε, είναι ξεφτίλα.

Ξεφτίλα επίσης είναι, να κρύβεσαι πίσω από τα φουστάνια της γυναίκας σου, όταν σε γιαουρτώνουν, ενώ όταν είσαι στα κανάλια ή πίσω από καμιά διμοιρία ΜΑΤ, να το παίζεις τσαμπουκάς.

Βέβαια, έχεις και κάποιο δίκιο, στ' αναγνωρίζω. Δεν μπορεί ένας βουλευτής από σας, που ψηφίσατε το προδοτικό μνημόνιο, να κυκλοφορεί άνετα. Θα πέσει φάπα στο λεωφορείο. Ειδικά τώρα μετά τα ραβασάκια της εφορίας, κι ας λένε τα ψεύτικα γκάλοπ σαχλαμάρες.

Αφού βλάπτουν τη δημοκρατία, κούκλε μου, τα λεωφορεία, τα τρένα κλπ, να μην πληρώσουμε άλλη φορά εισιτήριο. Ακούς εκεί. Εμείς θα τα πληρώνουμε, τα παλιομέσα μεταφοράς, για να καταργήσουν το πολίτευμα; «Δημοκρατικές» λιμουζίνες για όλους.

Γιατί η δημοκρατία έτσι φαίνεται. Από τα αμάξια και τα προνόμια των βουλευτών. Όχι από την ελευθερία, την κοινωνική δικαιοσύνη, την ισονομία, το κράτος πρόνοιας για όλους. Αυτά είναι κομμουνιστικά πράγματα.

Συνέχισε τις κρυάδες Άδωνη. Τουλάχιστο θα πέσει λίγο η θερμοκρασία.

Από tsak-giorgis
Greki-Gr
VIDEO
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ